22/10/09

Η απάτη του ΠΑκιστανιακου ΣΟσιαλαθρομεταναστευτικού Κινήματος

ΣΤΑ 65 ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΠΟ 13 ΣΕ 4


Όταν πριν από μερικούς μήνες είδαν το φως της δημοσιότητας οι πληροφορίες για τη βούληση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς εξομοίωση των ορίων ηλικίας ανδρών και γυναικών, το ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη των ΜΜΕ, αναποδογύριζε τον κόσμο κραυγάζοντας διάφορα κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Την παρουσίαζε ως αντιλαϊκή, ανάλγητη κλπ. και δήλωνε τότε αντίθετο στην εξομοίωση αυτή. Τώρα, όπως προαναγγέλλεται, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα αυξήσει το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών στα 65!!! Απίστευτη υποκρισία, απύθμενο θράσος. Θα κάνει αυτά στα οποία δήλωνε ψευδώς ότι ήταν αντίθετο.

Το ίδιο και ως προς τον αριθμό των ταμείων. Από 130, με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση έγιναν 13. Ενοποιήθηκαν ομοειδή ταμεία, υπήρξε εξορθολογισμός της σπατάλης και της πολυδιάσπασης που υπήρχε. Παρόλα αυτά, το ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕ της διαπλοκής που το στήριζαν, ανέβηκαν στα κεραμίδια και φώναζαν για δήθεν αντισυνταγματικά μέτρα, για καταπάτηση κεκτημένων, για αντιδημοκρατικότητα κλπ. Προσπάθησαν να βάλουν φυτίλι στους εργαζομένους και να τους στρέψουν εναντίον της κυβέρνησης, παραλύοντας επί μήνες τους δρόμους με απανωτές διαδηλώσεις. Και τώρα; Το ΠΑΣΟΚ φέρνει νέα ενοποίηση των ταμείων από 13 σε 4 !!! Μια αλλαγή που τώρα θα είναι πραγματικά βίαιη και θα δημιουργήσει δυσλειτουργίες και αδικίες, αφού πλέον δεν θα είναι ομοειδή τα ταμεία που θα ενοποιηθούν.

Εκείνο που εκνευρίζει απίστευτα είναι η εξαπάτηση της κοινωνίας από το ΠΑΣΟΚ καθώς και το γεγονός ότι τα ΜΜΕ τώρα παρουσιάζουν ως θετικά τα μέτρα, ενώ τότε ξεσήκωναν τον κόσμο κατά της ΝΔ για μέτρα πολύ πιο ήπια. Η νέα κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει όχι απλά ό,τι κατηγορούσε αλλά ακόμη χειρότερα. Είναι μια κυβέρνηση που εξαπάτησε το λαό, υφάρπαξε την ψήφο του τάζοντας στους πάντες τα πάντα. Τώρα πλέον οι πολίτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της εξαπάτησης:

-Υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα

-Πολυπολιτισμική εκπαίδευση

-Άρχοντες οι λαθρομετανάστες

-Αντιλαϊκά μέτρα στην οικονομία

-Διάρρηξη του κοινωνικού ιστού

Συμπέρασμα : Τα λάθη πληρώνονται...

πηγή http://patriotikoslogos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: