21/9/09

Τέσσερις αλλοδαποί έδεσαν και λήστεψαν συνταξιούχο στους Γαργαλιάνους

Σήμερα τα ξημερώματα σε χωριό του Δήμου Γαργαλιάνων, τέσσερις αλλοδαποί, εκ των οποίων μία γυναίκα, μπήκαν στο σπίτι 71χρονου συνταξιούχου ΟΓΑ και αφού τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν με σχοινί, πήραν από το κομοδίνο του 6.000 ευρώ.

Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας διάπραξης κολπών-διαρρήξεων σε οικίες, καταστήματα και δωμάτια ξενοδοχείων στη Σαντορίνη.

Αστυνομικοί του Τμήματος Θήρας / Α.Δ Κυκλάδων, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και προσαγωγές υπόπτων, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20, 18 και 17 ετών, στην περιοχή Καμάρι Θήρας, γιατί είχαν συστήσει, δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και πλαστογραφιών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ομολόγησαν την διάπραξη 15 κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες, καταστήματα και δωμάτια ξενοδοχείων και την κλοπή 5 μοτοποδηλάτων, από τα οποία αφαιρούσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας, τις συνδύαζαν καταλλήλως και κινούνταν με αυτά, ώστε να μην είναι εφικτός ο εντοπισμός τους από την Αστυνομία.

Από τις κλοπές απεκόμισαν 6 κινητά τηλέφωνα, 3 βιντεοκάμερες, 4 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 2 τηλεοράσεις, είδη ρουχισμού και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ περίπου.


Την 17-09-2009,τις πρωινές ώρες, στον Ανατολικό κόμβο Κομοτηνής Εγνατίας οδού, συνελήφθη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, ένας (1) 24χρονος αλλοδαπός διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, οχτώ (8) λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει λάθρα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ & ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ "ΑPΑΣΧΟΛΗΣΗ", ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ '60- Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ "SEX DRUGS & ROCK N’ ROLL" - ΚΑΤΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ. ΑYΤΗ Η ΓΕΝΙΑ , ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...