27/6/09

H φόρμουλα ΗΠΑ-Μιλόσοσκι και η ελληνική προδοσία

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στις εργασίες της άτυπης Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ, δήλωσε: «Ελπίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε τον διάλογο και ταυτόχρονα να αποστείλουμε ένα μήνυμα φιλίας προς τον ελληνικό λαό. Να δείξουμε ότι ο συμβιβασμός στο θέμα της ονομασίας αποτελεί κοινό μας στόχο και πρέπει να αναζητηθεί σε ισότιμη βάση, χωρίς να ζημιωθεί καμία από τις δύο πλευρές και χωρίς να απειληθεί η εθνική ταυτότητα».
Οι δύο προϋποθέσεις της δημιουργικής λύσης που προωθούν οι ΗΠΑ.
1.χωρίς να απειληθεί η “εθνική ταυτότητα”.
2. σε ισότιμη βάση.
Εάν δεν ξεκαθαρίσουμε με την “εθνική ταυτότητα” των Σκοπίων, δεν μπορεί να υπάρξει υπάρχει λύση ,αλλά προδοσία των εθνικών συμφερόντων ,από την ελληνική πολιτική ηγεσία.
“Μακεδονικό έθνος” δεν υπάρχει.
Το ισότιμη βάση δείχνει ότι γίναμε ήδη “συνέταιροι”. 50-50%
Με αεροσκάφος που έφερε το όνομα και τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αφίχθη σήμερα στην Κέρκυρα ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι για τη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΟΑΣΕ.

Παρά τις πληροφορίες που διέδιδαν οι παπαγάλοι της Ντόρας Makedonski ότι το αεροσκάφος,ειχε βλάβη, η σκοπιανή πλευρά έκανε τχρήση της άδειας που έδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για την κατ' εξαίρεσιν προσγείωση στο νησί των Φαιάκων του αεροσκάφους με τα διακριτικά «MKD» (Δημοκρατία της Μακεδονίας),


«Η άδεια για να μεταβεί η μακεδονική αντιπροσωπεία στην Κέρκυρα, είναι κάτι το φυσιολογικό που θα έκανε κάθε φυσιολογική χώρα», είχε δηλώσει ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις για την προσγείωση του αεροσκάφους στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

83 χρόνια από την εθνοσωτήρια ΑΝΑΚΩΧΗ του Πάσχα του Τσολάκογλου που δεν ηταν Δωσίλογος.

 Στη δίκη του 1945, αντί για τον Κατσιμήτρο, τον Τσολάκογλου, τον Μουτούση έπρεπε να δικαστούν           ο Παπάγος , ο Γεώργιος, και ο Τσουδ...