24/6/09

Ο ευέλικτος Καραμανλής και η Ντόρα με τις προσαρμογές της!


Κύριε Καραμανλή, εάν αυτό το αεροπλάνο προσγειωθεί στην Κέρκυρα ή οπουδήποτε αλλού, τότε εσείς, η υπουργός Εξωτερικών και ολόκληρη η κυβέρνηση θα πρέπει να γνωρίζετε με απόλυτη βεβαιότητα πως στις επόμενες εκλογές δεν θα σας ψηφίσουν ούτε οι… Σκοπιανοί!!!

Η απόφαση πάρθηκε! Από την κυρία Μπακογιάννη (αυτή που είναι υπεύθυνη υπουργός στο Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά έχει σοβαρές υποχρεώσεις στον ΟΑΣΕ και τρέχει να φωτογραφηθεί με όλες τις προσωπικότητες).
Ο κύριος Μιλόσοσκι μπορεί να έρθει στην Κέρκυρα με αεροσκάφος των αερογραμμών της ΠΓΔΜ, το οποίο φέρει ως σύμβολο τον ήλιο της Βεργίνας και την λέξη Μακεδονία στα πλευρά του…

Η απόφαση ήταν μία «προσαρμογή» όπως δήλωσε ο υπεύθυνος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών (δηλαδή το είπε η ίδια η κυρία Μπακογιάννη, γιατί ο υπάλληλος λέει ό,τι του πούνε). Μία προσαρμογή τέτοια που να ικανοποιεί την πολιτική εικόνα της κυρίας Μπακογιάννη προς την διεθνή κοινότητα, εμφανίζοντας την Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών ως «υπεράνω» και αρκετά «λογική» απέναντι στο θέμα της ονομασίας που έχει προκύψει με τα Σκόπια (που καταχρώνται την υπομονή των Ελλήνων και βιάζουν, παραχαράσσουν και κλέβουν συστηματικά τα σύμβολα και την ιστορία του Ελληνισμού).

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/blog-post_124.html

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, από το βήμα της Βουλής, κάλεσε την κυβέρνηση να «απαγορεύσει στην (υπουργό Εξωτερικών) κ. Μπακογιάννη αυτό που πάει να γίνει το Σαββατοκύριακο με το αεροπλάνο με τα διακριτικά «Μακεδονία».

«Αυτό, τόνισε, είναι στα όρια της de jure αναγνώρισης: Προσέξτε τι πάτε να κάνετε. Εκχωρείτε το όνομα. Δεν πρέπει να επιτρέψτε να έλθει στην Ελλάδα αυτό το αεροπλάνο. Να τραβήξτε το αυτί της κ. Μπακογιάννη που μας οδηγεί σε μία ταπεινωτική ήττα».





Δεν υπάρχουν σχόλια: