19/6/09

ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΑΝΟΧΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com

Τα πράγματα έχουν πλέον φτάσει σε σημείο οριακό. Η κριτική και οι φωνές αγανάκτησης δεν αρκούν πλέον.

Κάθε ανοχή…
Κάθε στιγμή χαμένη….
Οποιαδήποτε στάση αναμονής ακόμα και με δεδομένη την απόφασή μας να τους …«τιμωρήσουμε» αργότερα…

…θα ισοδυναμεί πλέον με ανεπίτρεπτη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ σε βάρος του λαού και του τόπου.

Οι «ηγέτες» μας έχουν πουληθεί.
Πούλησαν προ πολλού την ψυχή τους στο διάβολο και τώρα ξεπουλάνε όσο όσο τα ιερά και τα όσια αυτής της πατρίδας.

Στον κατήφορο της εθνικής μειοδοσίας που αναγορεύτηκε σε κυρίαρχο στοιχείο της εξωτερικής πολιτικής, το φρένο πρέπει να το βάλουμε εμείς, γιατί αυτοί είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στον πάτο.

Ας μη μας ξεγελάσουν τα κουστούμια παραλλαγής που φόρεσαν κάποιοι για να εξαπολύσουν ανώδυνες αντιπολιτευτικές κορώνες σκοπιμότητας.

Τα πράγματα είναι απλά:

1. Στο Αιγαίο οι τούρκοι αλωνίζουν και αυθαιρετούν. Ποιο πολιτικό κόμμα κάλεσε τον ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση και μαζική κινητοποίηση? ΚΑΝΕΝΑ.
2. Η τρομοκρατία ασυδοτεί και σκοτώνει τα παιδιά μας και το κράτος παραδίδεται αποδιαρθρωμένο και ανήμπορο να αντισταθεί. Ποιο πολιτικό κόμμα ξεσήκωσε τον ελληνικό λαό για να δώσει την πιο ηχηρή απάντηση στα επικίνδυνα σχέδια τους? ΚΑΝΕΝΑ
3. ΟΙ σφαλιάρες από την Ευρωπαϊκή Ενωση διαδέχονται η μια την άλλη στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και η κατάληψη της χώρας συνεχίζεται ανεξέλεγκτα με τους δούρειους ίππους να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι. Ένα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΧΕΔΙΟ βρίσκεται σε εξέλιξη για την μαζική μεταφορά των λαθρομεταναστών στις ευαίσθητες εθνικά περιοχές της Ελλάδας και περνά απ όλους απαρατήρητο. Ποιο πολιτικό κόμμα κάλεσε τον ελληνικό λαό σε εγρήγορση και μαζική κινητοποίηση για να αξιοποιηθεί η μαζική λαϊκή αντίσταση ως αποτελεσματικός μοχλός πίεσης των εταίρων (φίλων και οχτρών)? ΚΑΝΕΝΑ.
4. Η Ντόρα Μπακογιάννη κατρακυλά στον κατήφορο της εθνικής μειοδοσίας με τους χειρισμούς και τις διόλου ασήμαντες (κάθε άλλο) ανοχές της στο σκοπιανό εγκλωβίζοντας το σύνολο του πολιτικού κόσμου σε επικίνδυνα τετελεσμένα και αδιέξοδα. Ποιο πολιτικό κόμμα ξεσήκωσε τον ελληνικό λαό με σαφή και ξεκάθαρα αιτήματα και στόχους? ΚΑΝΕΝΑ.


Πρόκειται για ανεπίτρεπτη ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ…
Πρόκειται για απαράδεκτη ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ…
Πρόκειται για επικίνδυνη πολιτική ΕΘΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ.

Αυτές τις στιγμές κανείς δε δικαιούται να σιωπά.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ…
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ…
ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ…

Κι αυτοί το μόνο για το οποίο νοιάζονται, είναι να γεμίσουν τα ταμεία που άδειασαν, με καινούριους φόρους και χαράτσια οργανώνοντας νέες επιδρομές σε βάρος ενός λαού που τον αντιμετωπίζουν ως ηλίθιο.

Ξύπνα λοιπόν «ηλίθιε» ελληνικέ λαέ.
ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΥΣ…
ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ…
ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΦΗ…

ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…
ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ…
ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: