26/6/09

Τα λογικά αδιέξοδα των επικοινωνιολόγων-”ανθρωπιστών” της νεοταξίτικης προπαγάνδας.

Σχετικά με το ξύλο που έπεσε στην Μανωλαδα πρόσφατα απο εξαγριωμένους χωρικούς για την γενικευμένη πλιατσικολόγια των νεο-δούλων, ο πιο ωραίος τίτλος των πατσαβουρόμμε ήταν αυτός που έλεγε ''Κου Κλουξ κλαν στην Μανωλάδα''

Και ηταν πραγματι με τους υπολοιπους τιτλους φανφαρες του κλιματος αυτου η αποθεωση της ανοησίας,της αμηχανίας και της προπαγάνδας μαζί ,των ελιτ.
Ας κανουμε κάποιες απλές σκέψεις.
Η κου κλουξ ηταν ρατσιστικη οργανωση των λευκων της αμερικης και προεβαινε σε πραξεις βιας τρομου και φονων κατα κυριως μαυρων.
Αρα:
ΚΙΝΗΤΡΟ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΥΡΩΝ.

Η κου κλουξ ειχε οργανωσεις,επιμελητεια και στοχευσεις.κατι σαν τις ημεδαπες αναρχικες τρομοκρατικες συμμοριες,τις ΜΚΟ και τις ανεξαρτητες αρχες.. τα χτυπηματα ηταν απροσωπα,αφηρημενα και φυλετικα(οπως και των μκο σε βαρος ελληνων...)

Στην Μανωλαδα εχουμε οπως αλλαχου μαζικες κλοπες ζωων απο λαθρομεταναστες που παρανομα βρισκονται εκει.βεβαια το οτι βρισκονται εκει ειναι αποτελεσμα και του οτι τα θυματα των κλοπων συμμετεχουν στο δουλεμποριο δινοντας δουλεια-δουλοι σε αυτους απο συμφερον.

Οπως και να χει το βρωμοξυλο που εφαγαν και θα συνεχισουν με μαθηματικη βεβαιοτητα να τρωνε οι ζωοκλεπτες ελλειψει κρατους που να απελασει τους δουλους-εισβολεις απο την χωρα τι σχεση εχει με τον ρατσισμο και περισσοτερο την κου κλουξ?

ΑΦΟΥ:

1.Το ξυλο το έδωσαν μεμονωμένα άτομα,οχι οργάνωση φυλετικού μίσους.

2.Το ξύλο το έφαγαν ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΚΑΤΣΙΚΑΔΕΣ ΟΧΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Η ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ..

3.Το ξύλο το έφαγαν γιατί έκλεβαν μέχρι αηδίας τα υποστατικά των πολιτών. Οχι γιατί είναι μαύροι η από Μπανγκλαντές..

4.Αν το ξύλο το έτρωγαν Έλληνες κλεφτοκοτάδες θα έγραφαν πάλι τα ίδια οι φυλλάδες και οι μκο?

Γραφει πουθενα στους νομους οτι οι κλεφτοκοταδες απαλλασσονται λογω εθνικοτητας?το οτι γινεται αυτοδικια λογω ζωοκλοπων χρωματιζει την αυτοδικια ως φυλετικη?εχει η ζωοκλοπη σχεση με φυλες?δηλαδη αν οι κλεφτοκοταδες ηταν ελληνες και το κρατος συστημικα αμολουσε αετο αν τους επιαναν επι τω εργω θα τους κερναγαν λικερ λογω φυλης?τι αστειοτητες ειναι αυτες?

5.συνεπως το ξυλο δεν το εφαγαν ως φυλη αλλα ως κλεφτες.αν και τη χλευη μαλλον θα επρεπε να τη λουστουν οι ελληνες κρατικοι αξιωματουχοι για την συνειδητη προδοσια του πολυπολιτισμου της παγκοσμιοποιησης.και κυριως πανεπιστημιακοι και μκο.η αβαντ γκαρντ του νεολοκληρωτισμου.

6.Η κου κλουξ αποτελειτο κυριως απο λευκους μεταναστες στην αμερικανικη ηπειρο που στρεφονταν εναντιον αλλων μεταναστων επισης.

οι αυτοδικουντες εδω ΔΕΝ ειναι μεταναστες.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

για να επροκειτο λοιπον για κου κλουξ θα επρεπε να πλακωθουν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(οχι γηγενεις) αναμεταξυ τους απο ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΙΚΟ μισος.

ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.
Οπως οι ινδιανοι ανοιξαν τα χερια τους στους μεταναστες κονκισταδορες και ντεσπεραντος απο φιλοτιμο η συμφερον η ΑΔΥΝΑΜΙΑ.Ετσι και οι ελληνες(και ευρωπαιοι) κινδυνευουν στο τελος της ιστοριας να βρεθουν στην τυχη που ειχαν και οι αλλοι αυτοχθονες στην γη τους οι ινδιανοι.

Ανώνυμος

Ακριβά κόστισε σε έναν 57χρονο από την Καβάλα η επιλογή του να φιλοξενήσει σπίτι του τις δύο νεαρές Βουλγάρες, που του κράτησαν συντροφιά το βράδυ.
Όταν ο… Μορφέας επισκέφτηκε τον 57χρονο, οι δύο κοπέλες, 19 και 20 ετών, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, που είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι και άρπαξαν 15.000 ευρώ που είχε μέσα και εξαφανίστηκαν.
Ο 57χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας και μετά από έρευνες εντοπίστηκε η 20χρονη δράστης. Οι νεαρές είχαν προλάβει να ξοδέψουν 300 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό που βρέθηκε στην κατοχή της συλληφθείσας αποδόθηκε στον παθόντα. Η συνεργός της καταζητείται.

από:το τεφτέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...