29/6/09

Η σημειολογία της ολέθριας αμερικανικής κατοχής μας

Πηγή:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20983#20983

Δύο συνδυασμένα «κτυπήματα» και φαινομενικά ασύνδετα σηματοδοτούν ότι οι τυχών «αταξίες» του ελληνικού πολιτικού και πνευματικού κατεστημένου εναντίον των ΗΠΑ, επιτρέπονται μόνο σαν άλλοθι της ολοκληρωτικής υποταγής μας στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.
Πρώτο κτύπημα: Ο Μιλόσοσκι, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, αφίχθη στην Κέρκυρα με αεροσκάφος της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» !!http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=1682725
Δεύτερο κτύπημα:Μίκης Θεοδωράκης: «Αμερική σημαίνει ελευθερία, πρόοδος, καλοσύνη» http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_28/06/2009_320250
Φυσικά, ο Μίκης διαχωρίζει καθαρά τον αμερικάνικο λαό απ’ τις κυβερνήσεις του. Για όποιον ξέρει να διαβάζει με ανοιχτά τα μάτια, ο Μίκης δεν βλέπει ως φορέα ελευθερίας, προόδου, καλοσύνης, ειρήνης το αμερικάνικο καθεστώς.

Ωστόσο, η δήλωσή του λειτουργεί σημειολογικά και συνδυασμένα υπέρ του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.
α). Είναι το αμερικανικό κρατικό ίδρυμα που τον «τίμησε», δηλαδή η αμερικάνικη κυβέρνηση και όχι ο αμερικανικός λαός. Σε αυτό το «Ίδρυμα» έκανε τη δήλωση, αποδεχόμενος την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα από το αμερικανικό καθεστώς.
Το να καμαρώνεις, συνεπώς για αυτή την «τιμητική διάκριση» από το κολέγιο του Αμερικανισμού και να δηλώνεις, τα όσα δήλωσες, και μάλιστα στη σημερινή πολιτική συγκυρία, αυτό σαφέστατα, τουλάχιστον σημειολογικά, προσδίδει κύρος και «άλλοθι» στον αυτοκράτορα πλανητάρχη και τους σχεδιασμούς του για την Ελλάδα.
Ο Μίκης, ως συνήθως, δίχως, ίσως, να το αντιλαμβάνεται (αυτό θέλουμε να πιστεύουμε), σε καίριες «εθνικές καμπές», παρέχει χείρα βοηθείας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς…
Η πράξη, ωστόσο, που δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, και αγγίζει τα όρια της ανοικτής προδοσίας και του ραγιάδικου δωσιλογισμού, είναι αυτή της κυβέρνησης και ειδικότερα της υπουργού Εξωτερικών: Της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η δωσιλογική αυτή αυθάδεια έχει πολλές σηματοδοτήσεις:
α). Πρακτικά πλέον, με επίσημη κυβερνητική βούλα, ακυρώνεται οποιαδήποτε αμφισβήτηση, έστω και ρητορική, απέναντι στη στρατηγική των Αμερικανών και του προτεκτοράτο τους (Σκόπια), σχετικά με το όνομα.

Πρακτικά υιοθετείται και νομιμοποιείται το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!!!
β). Αποτελεί, επίσης, μια βάναυση προσβολή των διαθέσεων του ελληνικού λαού. Είναι μια πράξη θηριώδους κοροϊδίας και εμπαιγμού του ελληνικού λαού. Μια πράξη που αποκαλύπτει, ότι τα πάντα έχουν λυθεί και αναζητείται φόρμουλα εξαπάτησης…

γ). Τέλος, σηματοδοτεί τούτο: ότι η κυβέρνηση, αλλά και όλο το πολιτικό κατεστημένο (ανεξάρτητα από τις δημαγωγικές κορώνες των πολιτικών απατεώνων) έχουν, πλέον, υποταχθεί ΠΛΗΡΩΣ στις βουλές του πλανητάρχη.

Και αυτό είναι το εφιαλτικό. Όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι «βουλές» της αυτοκρατορικής Νέας Τάξης για τη χώρα μας.

Το όνομα των Σκοπίων είναι μόνο η αφετηρία των νέων εθνικών μας δεινών…



Δεν υπάρχουν σχόλια: