21/6/09

ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ…

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο εθνικά περήφανος πρωθυπουργός μας καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι στα εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης…Τι κι αν τον …έκλασε ο Ερντογάν και προτίμησε να μιλήσει σε κομματική συγκέντρωση στη Σμύρνη…Τι κι αν γελάει μαζί μας ο Μιλόσοσκι αποκαλώντας μας … «φυσιολογική χώρα» αφού θα προσγειωθεί ως …Μακεδών στην Κέρκυρα…Τι κι αν οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο…

Αυτός καμαρώνει….
Καμαρώνει και χαμογελά…
Καμαρώνει και χαμογελά γιατί ξεπούλησαν τα πάντα…
Πως το αντέχουμε αυτό μωρέ???
Τέτοιες στιγμές που οι προσκυνημένοι με το χαμόγελό τους προκαλούν τη συνείδησή μας….
Πρέπει το αεροδρόμιο της Κέρκυρας να ξηλωθεί…Μαζί μ αυτό να ξηλωθεί κι ολόκληρη η Αθήνα…
Αυτή που καμαρώνουν την ώρα που οι αντίπαλοι μας λοιδωρούν, πρέπει να φύγουν νύχτα από τη χώρα…
ΑΙΣΧΟΣ….
ΝΤΡΟΠΗ…
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.
Η 27η ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η παρανοια εχει χτυπησει μερικους στο κεφαλι.
Ο Ερντογαν δεν ερχεται δυσαρεστημενος επειδη χθες αναφερθηκε στι επισημο ανακοινωθεν της ΕΕ για τους λαθρομεταναστες η Τουρκια και ο παρανοικος τι ζητα;
Να μην προσπαθουσε η Ελλαδα να βαελι στο ανακοινωθεν την Τουρκια για να ελθει ο Ερντογαν;να τον υποχρεωσει να ελθει με το ζορι;
Συγκαλει διασκεψη η Ελλαδα το αλλο Σαββατοκυριακο στην Κερκυρα ολων των χωρων Ευρωπης και Αμερικης.
Τα Σκοπια θα ελθουν και θα εχουν καρτελλακι FYROM μπροστα στην αντιπροσωπεια τους και ως FYROM θα ελθουν.Το αεροπλανο τους ομως εχει την επιγραφη που θελουν αυτοι.Αλλα οι παρανοικοι ζητουν να μη τους αφησουμε αν δε βαψουν το αεροπλανο τους για να μας παρουν στο ψιλο ολα τα ΜΜΕ της γης.

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία... αλά καρτ
...και οι Έλληνες πορτοκαλί ουραγοί

Tα γεγονότα των τελευταίων ημερών στο Ιράν είναι γνωστά σε όλους. Πρώτο λάθος. Τίποτε ακριβές δεν είναι γνωστό για όσα συμβαίνουν σήμερα στο Ιράν, μετά τα γεγονότα των εκλογών.
Το μόνο που συμβαίνει είναι μια συγκεκριμένη προσπάθεια των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να μεταβληθεί ο εκλεγμένος Πρόεδρος της χώρας σε μια καρικατούρα δικτάτορα, ο οποίος "νόθευσε" τις εκλογές που ο καημένος ο αντίπαλος του, ο υποστηριζόμενος από τις "καλές" και "άγιες" ΗΠΑ, στην πραγματικότητα κέρδισε.
Ακούμε συνεχώς τις τελευταίες ημέρες για "ταραχές" στο Ιράν, ακούμε για διαδηλώσεις αντιφρονούντων και για νεκρούς. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε τα γεγονότα. Η ημέρα των εκλογών "μύριζε" μπαρούτι, καθώς και οι δύο υποψήφιοι ανακήρυξαν την νίκη τους στις εκλογές και μάλιστα ο καθένας με ποσοστά που άγγιζαν το 60%. Όσο καλή θέληση και να έχουμε είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι επρόκειτο περί δημοσκοπικού λάθους, σαν και αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι κάτι θα συνέβαινε.
Και τελικά συνέβη. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λαμβάνουν χώρα οι διάφορες "χρωματιστές" επαναστάσεις, που μόνο επαναστάσεις δεν είναι. Με την χρήση τεχνολογιών που υπερβαίνουν το έθνος - κράτος, όπως οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κλπ) και με άφθονη θετική προβολή των μεταναστών από τα "διεθνή ΜΜΕ".
Και διαβάζουμε και στις ελληνικές εφημερίδες, στις ελληνικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες για τους "μεταρρυθμιστές" που διαμαρτύρονται για "νοθεία". Νοθεία όμως, που δεν καταδεικνύεται από κανέναν και με κανέναν τρόπο. Ακόμη και οι ίδιοι οι "διαμαρτυρόμενοι" δεν μπορούν να προσδιορίσουν τον τόπο ή τον τρόπο της νοθείας. Αυτές πάντως οι κραυγές για τα "δικαιώματα", ειδικά όταν προέρχονται από αυτούς που σφαγίασαν τους Ιρακινούς, αυτούς που συνεχίζουν να στηρίζουν ένα κράτος που καταπιέζει έναν ολόκληρο λαό και απειλεί με "επεμβάσεις" όλες τις γειτονικές του χώρες, μας φαίνονται περίεργα. Όταν δε σε ιστοσελίδες όπως το indymedia δημοσιεύονται καλέσματα του τύπου "...Συγκέντρωση στην ιρανική πρεσβεία ενάντια στο εκλογικό πραξικόπημα και για συμπαράσταση στον αγωνιζόμενο λαό που δολοφονείται αυτές τις μέρες στο Ιράν. Οι Ιρανοί της Ελλάδας απαιτούν από όλα τα δημοκρατικά κράτη την μη αναγνώριση του φασιστικού και δικτατορικού ισλαμικού κράτους του Ιράν. Λευτεριά στην εργατική τάξη, Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους, Ίσα δικαιώματα στις γυναίκες του Ιράν, Κατάργηση της θανατικής ποινής ... ", οι υποψίες γίνονται βεβαιότητα.
Και η βεβαιότητα είναι ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, προσπαθεί αντιδημοκρατικά να επιβάλλει την θέλησή της στον ιρανικό λαό.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...