26/6/09

«Φόροι, Φόροι, Φόροι! » και κεφαλο-κυνηγοί φοροεισπράκτορες

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ

Σύμφωνα με την χθεσινή έκθεση του ΟΟΣΑ το κυβερνητικό πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης έχει βαλτώσει. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού προβλέπεται να φτάσει στο 6,1% για το 2009 και 6,7% για το 2010.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. καταφεύγει στην γνωστή αντιλαϊκή συνταγή: Νέα αύξηση της τιμής της βενζίνης, μεγάλες αυξήσεις στα εισιτήρια του ΟΣΕ, αύξηση στα τέλη κινητής τηλεφωνίας.

Ταυτόχρονα με νομοθετική ρύθμιση αίρεται το φορολογικό απόρρητο. Η κυβέρνηση θα προσλάβει «εξειδικευμένους συμβούλους» από εισπρακτικές εταιρείες με συμβάσεις έργου ώστε να συμπράξουν στην είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Έτσι οι ιδιώτες σύμβουλοι θα παίρνουν στοιχεία από τα υποθηκοφυλακεία και τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας για τα φανερά και κρυφά περιουσιακά στοιχεία των 650.000 οφειλετών του Δημοσίου.

Αυτό είναι μια απαράδεκτη ενέργεια αποτέλεσμα της ανικανότητας του Κράτους που ενώ έχει υποχρέωση να ενεργοποιήσει τους δικούς του μηχανισμούς, παραδίδει στο έλεος των ιδιωτικών συμφερόντων απόρρητα στοιχεία των Ελλήνων φορολογουμένων. Το ίδιο Κράτος που ξέρει καλά όμως να δίνει παχυλούς μισθούς στα διάφορα golden boyς, είτε πρόκειται για κυβέρνηση της Ν.Δ. είτε του ΠΑΣΟΚ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ

Mail: info@dikki.org , press@dikki.org

ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!

Είναι μεγάλη ξεφτίλα να βεβαιώνεις πριν 20 ημέρες τον κόσμο ότι "δεν είναι στις προθέσεις μας νέοι φόροι"και μετά να τους ξεσκίζεις , να τους εξαπατάς..
Εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού είναι να κάνεις μείωση φόρου και μετά να βάζεις νέους μόνιμους φόρους...
Αυτό στα ποινικά δικαστήρια είναι πλημμέλημα για το οποίο πρέπει να δικαστούν οι Παπαθανασίου και Καραμανλής...
Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε...
Και περιμένουν αυτοί που εξαπατούν συνεχώς τον κόσμο να είναι οι άλλοι συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις...
Αφού κάνουν καθημερινά αναξιόπιστο το κακόμοιρο κράτος και απαξιώνουν τη σχέση με τους πολίτες!!!
Κανείς δεν διαθέτει στοιχειώδη λογική να καταλάβει ότι το κράτος δεν έχει λογιστική λογική ούτε είναι μικρομάγαζο του κάθε ημιμαθούς να κρατά έσοδα - έξοδα ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: