30/6/09

Όταν οι έμμισθοι πεμπτοφαλαγγίτες ,η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. των Σόρος, και οι πράκτορες της ΜΙΤ κάνουν Ιστορία

O Ἰός τῆς Ποµακοφαγίας

«Ὅλα ὅσα ξέρετε γιά τήν ἑλληνική πολιτική στό ποµακικό ζήτηµα εἶναι φούµαρα», µᾶς εἶπε στίς 22/5 ὁ Τάσος Κωστόπουλος τοῦ «Ἰοῦ τῆς Ἐλευθεροτυπίας», παρουσιάζοντας τό σχετικό βιβλίο του στό Ἐργατικό Κέντρο Ξάνθης.

Στήν ἐκδήλωση πού ὀργάνωσε ἡ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. µίλησε µαζί µέ τόν δηµοσιογράφο Σαµί Καραµπουγιουκλού (φωτό) καί, ἀφοῦ παρέθεσε ὅλες τίς παιδιόθεν τραυµατικές του ἐµπειρίες ἀπό τήν Ἑλλάδα, προσπάθησε νά ὑπερασπίσει τή βασική θέση τοῦ βιβλίου του:

ὅτι ἡ κρατική πολιτική ἔστησε τό «ποµακικό», δηλ. χωρίς αὐτήν οἱ Ποµάκοι θά ἐκτουρκίζονταν «φυσιολογικά». Ὅµως ἡ πολυπληθής παρουσία καί ἡ καταλυτική ἐπιχειρηµατολογία τῶν φίλων µας γελοιοποίησε τά φληναφήµατα, ἐπικαλούµενη τήν καθηµερινή ἐµπειρία κάθε ἐµπλεκόµενου:

Ἡ πάγια ἑλληνική πολιτική (κεντρικά καί τοπικά) ἐπί δεκαετίες πριµοδοτεῖ τούς Τούρκους καί πολεµᾶ τούς Ποµάκους. Τίς µαγικές του εἰκόνες ἄς τίς κρατήσει ὁ Τ.Κ. γιά τίς παρέες του στήν πρωτεύουσα, νά γελᾶνε µέ τά µισελληνικά αὐτά ἀστεῖα.

ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η υποκρισια δεν εχει τσιπ(ρ)α...


η ανακοινωση των καπηλων του συριζα για την διαταξη σανιδα για τα μπλογκ και το δικτυο ειναι μνημειο καπηλειας της ελευθεριας εκφρασης και δηθεν υπερασπισης της.
οι ανθρωποι ανησυχουν για τους φιλους τους του υντιμυντια και λοιπων 'μπλογκερ' που θα κινδυνευουν τωρα απο τους σερβερ των πολυτεχνειων της χωρας,για τα πληθος αδικηματων που διαπραττουν απο απλες εργω και λογω εξυβριση συκοφαντιες, μεχρι ηθικη αυτουργια σε φθορες περιουσιων ,επαπειλη βαριων σωματικων βλαβων και θανατου σε στοχευμενα προσωπα,υπεξαιρεσεις-κλοπες εγγραφων και δημοσιων πανεπιστημιακων περιουσιακων στοιχειων,περιυβρισεις νεκρων,στρατολογηση σε συμμοριες για να αναφερθουν μονο μερικα.
για αυτη την ελευθερια ''εκφρασης'' ενοχλουνται...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κ. ΣΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ


"Είναι ιδιαίτερα θλιβερό το γεγονός ότι κυριολεκτικά έως το τελευταίο 24ωρο της καριέρας του ο Εισαγγελέας κ. Σανιδάς, διεκδικώντας επάξια μια περίοπτη θέση στον κατάλογο των πιο συντηρητικών και αντιδραστικών λειτουργών της Θέμιδας στα εισαγγελικά χρονικά, «αγωνίζεται» με πάθος, από το δικό του μετερίζι, να «συνεργήσει» στην αποψίλωση θεσμικών κεκτημένων του δημοκρατικού κράτους δικαίου. Με άλλη μια νομικά καινοφανή και παράδοξη γνωμοδότηση του - που ελπίζουμε πια εκ των πραγμάτων να είναι η τελευταία - υποστηρίζει ότι τα blogs και τα εξωτερικά στοιχεία των κλήσεων δεν προστατεύονται από το απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης και επικοινωνίας και έτσι δίνει πράσινο φως στους πιο νοσηρούς εγκεφάλους χάραξης κατασταλτικής πολιτικής στην Ελλάδα προκειμένου να οικοδομήσουν ένα εφιαλτικών διαστάσεων πλέγμα μαζικών παρακολουθήσεων που θα το ζήλευαν και ολοκληρωτικά καθεστώτα. Παρακάμπτοντας πλέον επισήμως την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, οι αριθμοί τηλεφώνων, τα ονοματεπώνυμα και τα στοιχεία συνδρομητών, ο χρόνος και ο τόπος κλήσης καθώς και η διάρκεια μιας συνδιάλεξης θα είναι προσβάσιμα στις αρχές με απλό αίτημά τους στους παροχείς των υπηρεσιών. Ο κ. Σανιδάς αποχωρεί κατεδαφίζοντας συνταγματικές διατάξεις, στη θέση των οποίων έρχεται και εγκαθίσταται πανηγυρικά το κράτος του Όργουελ. Η δημοκρατική αντίσταση των πολιτών και οι αγώνες μας θα τους ακυρώσουν τα σχέδια. Ας μην έχουν καμία αμφιβολία." 30/6/2009 TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ