22/5/09

Δεν έχουν κατανοήσει ότι τα παιχνίδια του παρελθόντος έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η δύναμη των blogs τρομοκράτησε τους τρομοκράτες

Σύντομα θα επανέλθουμε, με συλλογική συμμετοχή των συνεργατών-φίλων, στην προσπάθεια τους.
Για την ώρα, επιγραμματικά το «χρονικό»
- Ανεξήγητα το ιστολόγιο εξαφανίστηκε στις 21 Μάη, πρωινές ώρες
- Φίλοι bloggers -τους ευχαριστούμε θερμά- μας έδωσαν ορισμένες συμβουλές τις οποίες ακολουθήσαμε
- Δικηγόρος μας κάλεσε την Αρχή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ζήτησε να ενημερωθεί επισήμως αν εκκρεμεί εναντίον του blog κάποια καταγγελία.
Η Αρχή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απάντησε επισήμως ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, διαπίστωσε την εξαφάνιση του blog και όταν ζητήθηκε από τον δικηγόρο μας να εντοπιστεί το ηλεκτρονικό ίχνος αυτών που παρανόμησαν, επισήμανε ότι δεν πρόκειται για κακουργηματική ενέργεια και συνεπώς δεν μπορεί να παρέμβει.
- Στείλαμε σε φιλικό ιστολόγιο τους κωδικούς μας και μετά από προσπάθειές του -τον ευχαριστούμε θερμά- κατόρθωσε να εντοπίσει «κλείδωμα» του ιστολογίου από την Google, για καταγγελίες λειτουργίας του ως spam1.
Ενώ θα έπρεπε να υπάρχει σχετική προειδοποίηση, δεν εμφανιζόταν τίποτα αφού «κάποιοι» είχαν κάνει τη δική τους «παρέμβαση» (ελπίζουμε να ενδιαφερθεί η ίδια η Google γι’ αυτούς
2. Με συνεχείς προσπάθειες του φίλου blogger έγινε κατορθωτή μια «δοκιμαστική» ανάρτηση και μας ενημέρωσε.
- Αλλάξαμε αμέσως τους κωδικούς πρόσβασης και με συνεχείς προσπάθειες (απαιτούσε σε κάθε «κίνηση» παρέμβαση επανάληψη κωδικών και συχνά εξαφανιζόταν) κάναμε την ενημερωτική ανάρτηση.
Οι προγραμματισμένες αναρτήσεις ήταν εξαφανισμένες και τις βρίσκουμε σήμερα ως «πρόχειρα» (τις κάνουμε ανάρτηση μαζικά πριν από αυτό το κείμενο –ορισμένες έχουν «παραμορφωθεί», αλλά τις κάνουμε ανάρτηση όπως εμφανίζονται)
- Στείλαμε ενημερωτικό μήνυμα στην Google
- Σήμερα, 22 Μάη 2009, το blog δεν είναι κλειδωμένο από την Google
Για εμάς η «υπόθεση» μόλις ξεκίνησε…
σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: