28/5/09

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS


28/5/09

Φίλοι bloggers του υπερκομματικού αγώνα του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου, για να κλειδώσει το όνομα της Μακεδονίας στο Ευρωκοινοβούλιο, μας έστειλαν την αφίσα που βλέπετε, «αφιερωμένη» στα μεγαλοκάναλα, που έθαψαν και συνεχίζουν να θάβουν τον αγώνα και την αγωνία μας.

Διανέμουμε με τη σειρά μας την αφίσα αυτή στο διαδίκτυο «αφιερωμένη» στα «μεγάλα» ΜΜΕ και καλούμε-παρακαλούμε τους Έλληνες bloggers να σπάσουν τη συνομωσία σιωπής που μας έχουν επιβάλλει, όλοι αυτοί που ανακάλυψαν πρόσφατα «πράσινη ανάπτυξη», «πράσινη οικολογία» και γενικώς «πράσινα άλογα». Που δυστυχώς πηγαίνουν παρέα με βομβαρδισμούς απεμπλουτισμένου ουρανίου στη Σερβία, με τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, το Ουράνιο Τόξο, τους γάμους των ομοφυλοφίλων, την νομιμοποίηση των μαλακών ναρκωτικών και λοιπά «θαύματα» του πολιτισμού τους που προσπαθούν να μας πασάρουν.

Φίλοι bloggers, είστε το μέλλον στην ενημέρωση. Την έντιμη, την πολύπλευρη, την άμεση. Βρέστε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους που λέει και ο μεγάλος Γκάτσος.

«Παρά τις αντιδράσεις των Σκοπιανών και των φίλων τους, πέραν του ατλαντικού αλλά και στην Ελλάδα, παρά το θάψιμο του από τα μεγαλοκάναλα, ο δεκαεξάκτινος ήλιος της Βεργίνας θα ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες και θα εγκατασταθεί στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» δήλωσε σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε το ΠΑΜΜΕ, από το κόμμα των υποτιθέμενων «γνήσιων Μακεδόνων, Ουράνιο Τόξο».

«Το σύμβολο των αρχαίων Μακεδόνων, κομμάτι απόλυτα συνδεδεμένο με την ψυχή του Έλληνα, κατοχυρώθηκε για πρώτη φορά ως σύμβολο, από ένα Πατριωτικό Μέτωπο, με την έγκριση του Αρείου Πάγου μάλιστα. Και αυτό αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την περαιτέρω διεθνή του κατοχύρωση, μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο» υπογράμμισε ο κ. Βιτάλης. Και πρόσθεσε: «Οι κύριοι των μεγαλοκάναλων πρέπει να καταλάβουν ότι προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία και στην Πατρίδα, αλλά και στην δημοκρατία και τη δημοσιογραφία, με το να γράφουν στα παπούτσια τους κάθε έννοια σεβασμού στην ιστορία αυτού του τόπου και στον αγώνα μιας χούφτας Ελλήνων, να σώσουμε τη Μακεδονία μας. Σταματήστε κύριοι συνάδελφοι να κόβετε το κλαρί πάνω στο οποίο κάθεστε» τόνισε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...