29/5/09

Οι τέσσερεις αρχηγοί της «εξέγερσης» των μουσουλμάνων.

Υπάρχουν ανησυχητικές πληροφορίες που μας έχουν βάλει σε περίσκεψη το τελευταίο διάστημα με τα παράξενα και υποκινούμενα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και την απίστευτη και υποστηριζόμενη κινητοποίηση του ισλαμικού στοιχείου που αριθμεί κατά πρόχειρους υπογισμούς τα 600-700.000 άτομα.

Σήμερα πάλι και χωρίς συγκεκριμένο λόγο κάποια ρεμάλια έχουν προγραμματίσει νέα κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας. Το τι θέλουν να επιτύχουν είναι γνωστό. Αποσταθεροποίηση.

Η αστυνομία όμως τον τελευταίο καιρό έχει στοχοποιήσει τέσσερα άτομα και έναν ύποπτο ρασοφόρο ως γνώστες ή και υποκινητές των αλλοδαπών που χρηματοδοτούνται για να σπάζουν και να καταστρέφουν.
Θα τους συλλάβει;;;;.

Ο ένας...μακρυμάλλης είναι γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο. Δίνει τις ντουντούκες στους διαδηλωτές και οργανώνει. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δεύτερος είναι μουσουλμάνος. Φονταμενταλιστής. Ευθύνεται για πολλά.

Ο τρίτος είναι παλιό πιόνι της πλατείας Εξαρχείων. Γνώριμος και για άλλα πολλά. Έχει δημιουργήσει μια ξενοκίνητη παραοργάνωση και χρηματοδοτείται από κόμμα.

Ο τέταρτος είναι ρασοφόρος.
Εφημέριος σε γνωστή και ύποπτη γειτονιά που πρωταγωνίστησε τον τελευταίο καιρό. Ο αδερφός του είναι επίσης ύποπτος. Στο μάτι των αρχών. Ήταν βασικός μάρτυρας στη 17Ν και έχει μια αδερφή, φίρμα στις φιλοζωικές οργανώσεις εκτός Αθήνας αλλά όχι Αττικής.

Σήμερα στις 6, στη νέα πορεία των υποκινητών θα εξαχθούν πολύτιμα συμπεράσματα για κάποια παλιόπαιδα που εξυπηρετούν ξενοκίνητη υπηρεσία.

Το κακό έχει παραγίνει, η πληγή κακοφόρμισε και πρέπει να κλείσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....