22/5/09

Εξαφάνισαν τον Χριστοφοράκο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21/5/09

Ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επί μήνες φωνάζουμε ,διαμαρτυρόμαστε γιατί ενώ σε όλες τις άλλες χώρες, οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens βρισκόταν ήδη στις φυλακές, οι δικοί μας εξακολουθούσαν να πίνουν τον καφέ τους στο Κολωνάκι και να μας λοιδορούν.
Δεν δοκιμάζουμε κατά συνέπεια καμία έκπληξη για την «εξαφάνιση» Χριστοφοράκου. Είναι βέβαιο ότι αυτός είναι άτομο κλειδί που γνωρίζει τα πάντα και πρωτίστως σε ποιους πολιτικούς αξιωματούχους των δύο κομμάτων εξουσίας έδιδε τα εκατομμύρια του μαύρου χρήματος.
Μάλλον τον εξαφάνισαν επομένως και δεν εξαφανίστηκε ο ίδιος ,για να μην μάθει ο Ελληνικός λαός πριν τις Ευρωεκλογές ποιοι συγκεκριμένοι φάγαν τα λεφτά».
Η «Σύμπραξη Πολιτών» μια από τις δυναμικότερες οργανώσεις ενεργών πολιτών της χώρας μας, καλεί τα μέλη της να στηρίξουν το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της που διανεμήθηκε στο διαδίκτυο, η Σύμπραξη Πολιτών αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλοι. Η Σύμπραξη Πολιτών έχει δηλώσει από το ξεκίνημα της ότι δεν παίρνει μέρος σε εκλογές, ούτε εκφράζεται υπέρ ή κατά πολιτικών παρατάξεων.
Όμως στην παρούσα συγκυρία, η φαλκίδευση της ιστορίας του Έθνους, η κλοπή ελληνικών τοπωνυμιών όπως της Μακεδονίας μας, με απρόβλεπτες συνέπειες μελλοντικών εθνικών περιπετειών και ο ορατός και πραγματικός κίνδυνος της απώλειας της εθνικής μας αξιοπρέπειας, αποδεσμεύει την Σύμπραξη Πολιτών από την τήρηση θέσης χωρίς ωφελιμότητα για την πατρίδα, και με ανάλογη ερμηνεία του «εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Πάτρης», καλεί τα μέλη της να στηρίξουν το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, ώστε η Ελληνικότητα της Μακεδονίας να πολιτογραφηθεί στο Κοινοβούλιο της Ε.Ε. και να πάψουν να την επιβουλεύονται άσχετοι και ξένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...