19/5/09

Τι κάνει ο άνθρωπος για να πάρει μια ψήφο!!!

Ο Κώστας Καραμανλής στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Τώρα ο Κώστας μάχεται και κατά των καρτέλ!!!!!!!
«Σταθερή προτεραιότητά μας είναι η προστασία του καταναλωτή μέσα από τη διασφάλιση του υγιούς ανταγωνισμού, τη καταπολέμηση των καρτέλ, το ξερίζωμα των αθέμιτων πρακτικών που επί χρόνια νόθευαν την αγορά» .
Ο Κώστας τώρα μόλις ανέλαβε (τον προεκλογικό αγώνα) και επιτίθεται κατά του «παρελθόντος» που κυβερνούσαν οι άλλοι .. που «επί χρόνια νόθευαν την αγορά».
Για τον Θόδωρο Τενέζο έχει ακούσει ο πρωθυπουργός;
- «Αναβαθμίζουμε ουσιαστικά την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς». ( αφού παραιτήθηκε ο "Ζησιμόπουλος μας" που τους έβγαζε όλους λάδι.)
- «Προχωρούμε στην εφαρμογή νέων μέτρων για την αγορά πετρελαιοειδών» , Χωρίς να ελέγχουν το καρτέλ διύλισης και το καρτέλ εμπορίας καυσίμων, και προσθέτουμε αυτόματους πωλητές, για να εισπράξουν οι φίλοι μας που τους αντιπροσωπεύουν.
- «Πήραμε μέτρα για την αγορά του γάλακτος» και (απάλλαξαμε τους κουμπάρους).
Τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφεται σημαντική μείωση τιμών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης.
( Σε ποιο σουπερμάρκετ πηγαίνει η Νατάσα;)
«Εφαρμόζουμε με συνέπεια μια υπεύθυνη πολιτική πολλαπλών οδεύσεων και εναλλακτικών λύσεων που ενισχύει την Ελλάδα και συμβάλλει καθοριστικά στην ενεργειακή εξασφάλιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»
Δηλαδή προωθούμε τον αμερικανικό αγωγό διότι είμαστε καλοί και υπεύθυνοι σύμμαχοι.
«Στόχος είναι κάθε εβδομάδα να αναλαμβάνουμε και μία καινούργια (Επικοινωνιακή) δράση, που θα κάνει τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη, που θα κάνει τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους καταναλωτές να νοιώθουν πιο ασφαλείς» .
«Και, βεβαίως, να συνεχίσουμε να προωθούμε με υπευθυνότητα τα συμφέροντα της Πατρίδας μας» . (Ποια είναι η πατρίδα τους;)
Άλλα της και πράσινη οικονομία..

«Μεγάλη έμφαση δίνουμε στην ενίσχυση της «πράσινης» Οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.Το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ( Για να πάρουν τις επιδότησης για τα φωτοβολταϊκά, οι ημέτεροι) , τα προγράμματα για την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιρίων, ( για να «εισπράξουν» οι «αρμόδιοι» και όσοι αντιπροσωπεύουν τις κατάλληλες εταιρείες), οι πολιτικές για την εξοικονόμηση ενέργειας, είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που βάζουν την Ελλάδα και τη βάζουν δυναμικά στο δρόμο της «πράσινης» ανάπτυξης.
«Μόνο την τελευταία 5ετία, η εγκατεστημένη ισχύς από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στη χώρα μας τριπλασιάστηκε χάρη σε πολιτικές που θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε και στο μέλλον με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς» .
Με πιο γρήγορους ρυθμούς θα μοιράζουν τις επιδοτήσεις στους δικούς τους.
Δελτιο11
ΥΓ.
"27.04.09 Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση: «Στo πλαίσιο του εθνικού σχεδίου για την έξοδο της χώρας από τη διεθνή κρίση, η κυβέρνηση ανακοινώνει σήμερα ένα ολοκληρωμένο πακέτο μέτρων ενίσχυσης και στήριξης του κλάδου της οικοδομής. Πρόκειται για έναν κλάδο που απασχολεί περισσότερους από 400.000 εργαζόμενους διαφορετικών ειδικοτήτων και συμμετέχει με 7% περίπου στο ΑΕΠ της χώρας μας. Τα μέτρα, τα οποία ανακοινώνουμε σήμερα, αναμένεται να συμβάλουν στην αναθέρμανση του κλάδου και στη διασφάλιση του εισοδήματος των εργαζομένων σε αυτόν. Και βέβαια, αναμένουμε ότι θα συμβάλουν στην ενίσχυση του ρυθμού ανάπτυξης και των εσόδων του δημοσίου, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο".
Ομως έκλεισαν την Βουλή και τά μέτρα θα περιμένουν τον Οκτώβριο.Ειναι αυτό που λέμε υπευθυνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...