29/4/09

H Γρίπη των χοίρων ή των χοιρόμορφων ανθρώπων.

Του Δημήτρη . Καραμήτσα

Ξαφνικά και από το πουθενά ένας νέος ιός γρίπης, που μέχρι σήμερα δεν είχε ποτέ ευρεθεί και παρατηρηθεί βρίσκεται στο προσκήνιο και απειλεί την ανθρωπότητα με μια πανδημία, που θα έχει ανυπολόγιστες σήμερα συνέπειες για την ανθρώπινη ζωή.

Ο αποκληθείς ιός της γρίπης των χοίρων, που στην πραγματικότητα φέρεται να αποτελεί μείξη στελεχών ιών ανθρώπου, χοίρου και πτηνών εξαπλώνεται ταχύτατα σε πολλές χώρες του πλανήτη, σε μία χρονική περίοδο μη ευνοϊκή για την εξάπλωση τέτοιων ιών.

Πολλά γράφονται στο διαδίκτυο και στον διεθνή τύπο, δεν τα υιοθετούμε, αλλά θέτουμε τα ερωτήματα επ’ αυτών στις αρμόδιες αρχές και ζητούμε επιτακτικά απαντήσεις;

1. Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δηλώνει αδυναμία να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της εξάπλωσης του νέου ιού και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας των Η.Ε. (WHO) αναβάθμισε το επίπεδο συναγερμού στον βαθμό 4 (που σημαίνει την επιβεβαίωση της διάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο και την ανάγκη λήψης μέτρων διεθνούς διακρατικής προστασίας), ερωτάται:
α. Έχει σχεδιαστεί εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού, τι περιλαμβάνει και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα;
β. Υπάρχει επάρκεια μέσων αντιμετώπισης πιθανής εξάπλωσης και ποια είναι τα συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία αυτή την στιγμή.
γ. Έχουν γίνει ενημερώσεις σε σχολεία ;
δ. Έχει σχεδιαστεί το κλείσιμο συγκεκριμένων υπηρεσιών και χώρων συνάθροισης; Τι προβλέπεται σχετικά ;
ε. Επιτρέπεται ο χειρισμός με τα χέρια ωμού χοιρινού κρέατος π.χ. από τις νοικοκυρές; (υπενθυμίζουμε ότι κατά την «γρίπη των πτηνών» απαγορευόταν η επαφή).
ε. Έχει σχεδιαστεί σε διεθνές επίπεδο ο έλεγχος των μετακινήσεων ανθρώπων.
ζ. Ποια είναι η θέση και οι ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


2. Ο νέος ιός είναι μείγμα στελεχών από διαφόρους ιούς (γρίπη των πτηνών, ανθρώπινη γρίπη τύπου άλφα, ανθρώπινη γρίπη τύπου βήτα, ασιατική γρίπη χοίρων και ευρωπαϊκή γρίπη χοίρων). Η καταγραφόμενη στο Μεξικό θνησιμότητα είναι πολύ μεγάλη (εγγίζει το 10%). Στο διαδίκτυο υπάρχουν οι εξής πληροφορίες, που δεν έχουν μέχρι σήμερα διαψευστεί :
α. Ότι είναι πρωτοφανές και άγνωστο μέχρι σήμερα το μείγμα στελεχών ιού διαφορετικής προέλευσης
β. Ότι είναι σχεδόν αδύνατο στην φύση να παραχθεί τέτοιος ιός
γ. Ότι αξιωματούχοι των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δήλωσαν πως πρόκειται για ιό κατασκευασμένο σε εργαστήριο και όχι στην φύση.
Ερωτάται: Γνωρίζει τα ανωτέρω η ελληνική κυβέρνηση; Σε ποιες ενέργειες ενημέρωσής της έχει προβεί και ποια είναι η δική της θέση επ΄ αυτών ;

3. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για νέο ιό που ήλθε από το πουθενά. Δεν είχε δηλαδή παρατηρηθεί μέχρι σήμερα ή καταγραφεί η ύπαρξή του, όπως συμβαίνει με όλους τους άλλους ιούς. Τον Φεβρουάριο του 2009, η εταιρεία BAXTER στις ΗΠΑ κατελήφθη (από την Καναδική αρμόδια υπηρεσία) να έχει στείλει στελέχη ιών Η5Ν1 (γρίπη των πτηνών) αναμεμειγμένα με άλλους ιούς, μείγμα που χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά επικίνδυνο, παράνομο και θανατηφόρο σε 18 χώρες του κόσμου. Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ξεκίνησε έρευνες. Το μείγμα ήλθε και στην Ευρώπη (Αυστρία, εταιρεία AVIR και άλλη θυγατρική της BAXTER) και κατά πληροφορίες (κατατέθηκε και μήνυση από πολίτες) το μείγμα στάλθηκε από την Αυστρία σε τουλάχιστον 4 ευρωπαϊκές χώρες. Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (ΕΜΕΑ) διεξάγει επίσης έρευνα για την καταγγελία αυτή. Οι ανωτέρω εταιρείες επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του μείγματος στα χέρια τους και η BAXTER και την αποστολή. Ισχυρίζονται ότι όλα καταστράφηκαν.
Ερωτάται:
α. Επαληθεύονται τα ανωτέρω ;
β. Ποια είναι τα αποτελέσματα των ερευνών της WHO και της ΕΜΕΑ μέχρι σήμερα ;
γ. Ποιες είναι οι χώρες στις οποίες εστάλη το μείγμα; Τι έγινε στις χώρες αυτές;
δ. Υπήρξε προσωπικό των εταιρειών αυτών που νόσησε ;
ε. Στάλθηκε και στην θυγατρική της BAXTER στο Μεξικό το μείγμα ; Τι έγινε εκεί;
στ. Θυγατρική της ΒΑΧΤΕR ή άλλη συνεργάτης της υπάρχει και στην Ελλάδα; Ελέγχθηκε; Μήπως ήλθαν αντίστοιχα μείγματα και στην χώρα μας; Έχουν γίνει έλεγχοι, από ποιόν και πότε;
ζ. Μπορεί να υπάρχει σχέση του νέου ιού που απειλεί την υφήλιο με τα μείγματα αυτά;

4. Υποστηρίζεται επίσης από σειρά δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο και στον τύπο, η ύπαρξη και λειτουργία καρτέλ στον χώρο των φαρμακευτικών εταιρειών και μάλιστα αναφερόμενων σε γνωστές μεγάλες εταιρείες, οι οποίες έχουν μεταξύ τους μετοχική και διοικητική εξάρτηση.

Ερωτάται : ποια είναι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης και ποιες τυχόν ενέργειες έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση, τις αρμόδιες αρχές και την ευρωπαϊκή ένωση για την εξέταση τέτοιων καταγγελιών περί ύπαρξης και λειτουργίας καρτέλ στον χώρο του φαρμάκου. Ποια είναι η θέση του ελληνικού κράτους, της κυβέρνησης και της Ε.Ε. την στιγμή που καταγγέλλονται διεθνείς οργανισμοί, κράτη, μεγάλα εταιρικά μορφώματα, ανώτατοι πολιτειακοί άρχοντες, πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί για συμμετοχή ή αδρανή συμπεριφορά στα καταγγελλόμενα και στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς φαρμάκου.

5. Ποια είναι η θέση της κυβέρνησης σχετικά με το φάρμακο; Πρόκειται για δημόσιο κοινωνικό αγαθό ή για εμπορικό προϊόν και στην περίπτωση σύγκρουσης των ανωτέρω, ποιος χαρακτήρας υπερισχύει κατά την θέση της ελληνικής κυβέρνησης ;

6. Εκφράζονται εκτεταμένα σε δημοσιεύματα οι διάφορες απόψεις για τον ιό, όπως :
- Ότι πρόκειται για εσκεμμένο βιολογικό πόλεμο ελέγχου του πληθυσμού της γης
- Ότι πρόκειται για εσκεμμένο έργο των εταιρειών της αγοράς προκειμένου να πωλήσουν δισεκατομμύρια σκευάσματα εμβολίων και αντιβιοτικών. Επισημαίνεται μάλιστα σε δημοσιεύματα ότι οι ανωτέρω δύο εταιρείες έχουν ανακοινώσει προ ελαχίστων μηνών την δημιουργία νέων εμβολίων βιοτεχνολογίας κατά ιών της γρίπης. Ενώ εγκρίθηκε η εκτεταμένη χορήγηση άλλων εμβολίων εταιρειών που έχουν κατά τις καταγγελίες συγγενική μετοχική σχέση με τις προαναφερθείσες.
- Ότι πρόκειται για ιό που δημιούργησε η φύση
- Ότι πρόκειται για ιό που δημιουργήθηκε σε εργαστήρια και ξέφυγε εκ λάθους
- Ότι πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια προκειμένου να καταστραφεί ένα μέρος του πλανήτη και να υπάρξει στην συνέχεια οικονομική ανάπτυξη.
- Ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.
Ερωτάται:
α. Ποια είναι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης περί των ανωτέρω και ποια πληροφόρηση έχει;
β. Ποια είναι η θέση των διεθνών οργανισμών στους οποίους μετέχει η Ελλάδα επί των ανωτέρω θεμάτων;
γ. Έχει προβεί η ελληνική κυβέρνηση στην θέση ειδικών ερωτημάτων επί των ανωτέρω θεμάτων; Θα προβεί στην διατύπωση αιτημάτων προς έρευνα και πότε ;

ΥΓ.Τα πραγματικά ζητήματα ξεκινούν χρόνια πριν όταν η ναζιστική IG FARBEN ήταν συνέταιρος των Rockefeller και των Rothchild και οι φίλοι ποτέ δεν χωρίζουν ... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...