24/3/09

Στην 40η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Τενέζος .Χθεσινή παράνομη απόπειρα βίαιου τερματισμού της Απεργίας.

Η κυβερνήσει της ντροπής επιχείρησε χθες ολοκληρωτικού τύπου τερματισμό της Απεργίας πείνας του Θοδωρή Τενέζου.
Με παράνομη μεθοδολογία πού έχει επιχειρηθεί ιστορικά μόνο στις Φιλλιπίνες ,στην Τουρκία (και τέτοιες ολοκληρωτικές χώρες), η κυβέρνηση έστειλε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της αστυνομίας, προκειμένου με τη βία να μετακινήσει τον Απεργό Πείνας και να τον μεταφέρει, χωρίς τη θέλησή του για «νοσηλία» σε νοσοκομείο!
Η αντίσταση του Θοδωρή Τενέζου υπήρξε άμεση, αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά να μετακινηθεί, επικαλούμενος τά συνταγματικά δικαιώματά του,τίς διεθνείς συνθήκες και τις αποφάσεις διεθνών οργανισμών πού προστατεύουν το δικαίωμα ελεύθερης διαχείρησης του σώματός του,πού αποτελεί αναφέρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα.

Η ολοκληρωτικής έμπνευσης επιχείρηση της κυβέρνησης η οποία ,όμηρος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων τα οποία ακριβώς καταγγέλει η Απεργία, ενέδωσε στις πιέσεις τους, μέσω του υπαλλήλου τους προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο οποίος επίσημα δύο φορές ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για να «προστατεύσει» την υγεία του Απεργού(!), ΄επεσε στο κενό.

Μπροστά στην γενική αντίδραση και κατακραυγή των πολιτών που έσπευσαν να συμπαρασταθούν, στην αστραπιαία αντίδραση των Πρεσβειών ξένων χωρών στην Αθήνα στις οποίες έγινε δημόσια έκκληση για βοήθεια και στήν άμεση ανταπόκριση μεγάλων διεθνών τηλεοπτικών δικτύων, όπως του RUSSIA TODAY και EURONEWS η ΄βίαια επιχείρηση έληξε με αποχώρηση περιπολικού και «ασθενοφόρου».

Σημειώνεται η τεράστια διεθνής κατακραυγή την οποία στο παρελθόν έχουν προκαλέσει ανάλογες παράνομες ενέργειες επισήμων τριτοκοσμικών ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Ομάδα περιφρούρησης της Απεργίας από εθελοντές έχει εγκατασταθεί πλέον επί 24ωρης βάσης στον τόπο της Απεργίας.

Κάλεσμα για ειρηνική συμπαράσταση με αναμένα κεριά για την Παρασκευή το βράδυ 8:30.

Φωτιά έχει πάρει το Διαδίκτυο, αφού ανυπολόγιστος είναι πλέον ο αριθμός των μπλογκς και ιστοσελίδων πού μεταδίδουν την Απεργία.

Η Ανοικτή επιστολή του Θεόδωρου Τενέζου στον Πρωθυπουργό, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ,μέσα από εκατοντάδες blogs. Φωτιά έχει πάρει το Διαδίκτυο, αφού ανυπολόγιστος είναι πλέον ο αριθμός των μπλογκς και ιστοσελίδων πού μεταδίδουν την Απεργία.
Τίποτε πλέον δεν κρύβεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: