23/3/09

39η ημέρα ,της απεργίας πείνας του Θ.Τενέζου. Η κυβέρνηση των Καρτέλ περιμένει το «φυσικό τέλος»;

Οι ελεύθεροι Εμποροι Πετρελαιοειδών,προχώρησαν στην ιδιωτική επιβολή, σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία κατά του ΚΑΡΤΕΛ πετρελαιοειδών.

Για 39η ημέρα συνεχίζει την απεργία πείνας, έξω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ,Πατησίων 70 ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος.
Ο κίνδυνος ανήκεστης βλάβης της υγείας του Θεόδωρου Τενέζου αλλά και κίνδυνος ακόμα ξαι για τη ζωή του,κάθε μέρα αυξάνεται. Η κυβέρνηση των Καρτέλ και η Επιτροπή Ανταγωνισμού εξακολουθούν να «κοιτάζουν αλλού». η δήθεν «απόφαση» της παράνομης επιτροπής Ανταγωνισμού ,που ετοιμάζουν , δεν πρόκειται να τερματίσει την απεργία, πείνας.
Ο Θεόδωρος Τενέζος ζητάει: Έρευνα της καταγγελίας του για το καρτέλ του σιδήρου, ώστε να τιμωρηθούν βιομήχανοι και χονδρέμποροι που κατέστρεψαν την επιχείρησή του. Οταν ολοκληρωθεί η πλήρης έρευνα , να υπάρξει δίκαιη δίκη.Να δικάσουν την καταγγελία του, άλλα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όχι αυτοί που έχουν μηνυθεί στην ποινική δικαιοσύνη και να προστατεύονται δικαστικά αυτοί που καταγγέλουν τα καρτέλ , με την ενεργοποίηση του αρθρ.61 του Π.Κ.


Υπό την παντελή απουσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού και του υπουργείου Ανάπτυξης , μέλη της Ένωσης Εμπόρων Πετρελαιοειδών Αττικής, προχώρησαν χθες σε μία πρωτοποριακή για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση κίνηση εφαρμόζοντας τις νόμιμες διεθνείς πρακτικές εφαρμογής του Ευρωπαικού Αντιμονοπωλιακού νόμου ,το γνωστό Private enforcement (Private enforcement) που προτρέπει να εφαρμόζεται η Ευρωπαική Επιτροπή Ανταγωνισμού. Τα μέλη του καρτέλ του πετρελαίου, αντιδρώντας ,υπέβαλαν εκ των υστέρων μήνυση για ψευδή καταμήνυση στους συνδικαλιστές, με αποτέλεσμα οι διώκτες του καρτέλ να παραμείνουν τη νύκτα και αυτοί υπο κράτηση!
------------------------------------------------
20 λεπτά το λίτρο φθηνότερα θα πωλούνταν τα καύσιμα
------------------------------------------------------------------------
Αποφασιστικό χτύπημα στο καρτέλ του πετρελαίου, δόθηκε από μέλη της Ένωσης Εμπόρων Πετρελαιοειδών Νομού Αττικής.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/3/2009.

20 λεπτά το λίτρο φθηνότερα θα πωλούνταν τα καύσιμα αυτοκινήτων εάν η Επιτροπή Ανταγωνισμού δεν «ποιούσε τη νήσσα», όταν διεπίστωσε, ότι η αγορά λιανικής λειτουργεί υπό καθεστώς ομηρίας και ρυθμίσεως των τιμών καταναλωτή, σε ποσοστό 92%.

Η Ένωσή μας θα αποκαλύψει πρόσωπα & πράγματα και θα προβεί στις κατά νόμον ενέργειες, όπου πρέπει, για να αποκαλυφθούν οι «κατεργάρηδες» και να οδηγηθούν στον «πάγκο τους».

Πέντε από τους έξι (ο ένας διέφυγε την σύλληψη) υπάλληλοι αντίστοιχων Εταιρειών Πετρελαίου, κρατούνται στο Α/Τ Ασπροπύργου, διότι οι εταιρείες πετρελαιοειδών δεν αναρτούν τιμοκαταλόγους στα σημεία πώλησης και αρνούνται την πώληση καυσίμων σε ανεξάρτητους πρατηριούχους.

Την ως άνω πολιτική εφαρμόζουν σχεδόν όλες οι Εταιρείες Πετρελαίου, προκειμένου να εξαναγκάζουν τους πρατηριούχους να υπογράφουν μακροχρόνιες συμβάσεις αποκλειστικής προμήθειας για να τους καταστήσουν ομήρους και να τους εκμεταλλεύονται, ρυθμίζοντας παράλληλα τις τιμές καταναλωτή.

Ο Πρόεδρος Θεόδωρος Δελαγραμμάτικας .Η Γ.Γραμματέας Μ. Ασπρούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...