22/2/09

Δεν είναι ανέκδοτο ...! Είναι τραγωδία. Απόδραση ... ριπλέι του Παλαιοκώστα .


Απέδρασε και πάλι με ελικόπτερο ο Παλαιοκώστας από τον Κορυδαλλό. Μαζί του δραπέτευσε ξανά, ο Αλβανός συνεργάτης του Αλκέτ Ριζάι.
Στη διάρκεια της απόδρασης, έπεσαν πυροβολισμοί, ενώ ένας φύλακας στην προσπάθειά του να τους σταματήσει αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε.
Οι δύο κρατούμενοι χρησιμοποίησαν ανεμόσκαλα για να ανέβουν στο ελικόπτερο
------
Σχόλιο του Αλέξη Μυρτάλη από το http://orfni.blogspot.com/


Το ΠΑΣΟΚ επέλυσε σήμερα το πρόβλημα της στελέχωσης των ψηφοδελτίων του.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής (δικαιωματικά πια) θα είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Ο άνθρωπος που- ως μονάδα -προσέφερε στο κόμμα της αντιπολίτευσης τουλάχιστον (άλλες) δύο μονάδες και μάλιστα κρίσιμες για την επίτευξη της αυτοδυναμίας..Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι επικεφαλής ο Αλκέτ Ριτζάϊ.

Με τον τρόπο αυτό το ΠΑΣΟΚ θα αποδείξει εν τοις πράγμασι την πολιτική του σε ότι αφορά τους λαθρομετανάστες και αφετέρου θα ανταποδώσει την προσφορά έργου από ένα φτωχό αλλαοδαπό.Αμφότεροι, ως γνωστόν, απέδρασαν σήμερα από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο.

Να θυμίσουμε ότι είχαν αποδράσει με τον ίδιο τρόπο από τον ίδιο χώρο γελοιοποιώντας έτσι το ελληνικό κράτος και κυρίως αυτό το απίστευτο ασκέρι που μας κυβερνά.Αύριο Δευτέρα, μάλιστα, θα πήγαιναν να καταθέσουν για την πρώτη τους απόδραση.Ούτε ανέκδοτο δεν μπορεί να είναι αυτό ,γιατί προσβάλλει τους ανάπηρους που μας κυβερνούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...