22/2/09

Αποδράσεις προς όλες τις κατευθύνσεις !!

Απέδρασε και το τελευταίο ίχνος της σοβαρότητας του ελληνικού κράτους, με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό. Ίσως φταίνε οι χαμηλοί μισθοί και η φοροδιαφυγή των εμπόρων ναρκωτικών και λαθρομεταναστών. Η μαφία ως γνωστόν δανείζεται με πολύ χαμηλό spred, οπότε έχει περιθώρια παροχών.
Απέδρασε και ο κ. Καραμανλής από το δικό του έλλειμμα. Τον απασχολούν τα 175 δις του Πασοκ. Τα δικά του 100 τα έστειλε στο αρχείο. Θα απασχολήσουν την επόμενη κυβέρνηση.
Οι «μεγάλοι ευρωπαίοι » , απέδρασαν και αυτοί από τις ευθύνες τους,και αποφάσισαν μετά από είκοσι χρόνια deregulation , ότι οι «αγορές» χρειάζεται ξανά κανονιστικό πλαίσιο, και διόρισαν το ΔΝΤ στο ρόλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Περίπου το ίδιο προτείνει και ο κ. Καρατζαφέρης. Οι τραπεζίτες στην κυβέρνηση, ο ΛΑΟΣ στις Γαλέρες .
Ο κ. Παπανδρέου απέδρασε και αυτός στο μέλλον, υποσχόμενος στην Ε.Ε. να ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα, όταν έλθει εν τη βασιλεία του, και ότι θα μειώσει το κράτος κατά τριάντα τοις εκατό, ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικό, όπως προβλέπει η μελέτη της Κομισιόν. Υποσχέθηκε πάντως καλύτερες μέρες. ( Στο μέλλον!)
Απέδρασε και το ΚΚΕ , αλλά στο «λαμπρό παρελθόν» και προβλέπει ότι ο «21ος αιώνας, θα είναι ο αιώνας των ριζοσπαστικών, ανατρεπτικών κινημάτων, των σοσιαλιστικών επαναστάσεων». (Είναι μια νότα αισιοδοξίας!) .
Η σέχτα-σόρος απειλεί να εκτελέσει όσους δημοσιογράφους δεν συνεργάστηκαν με την «εξέγερση» του ALEXIS, και δεν συμφωνούν με την παγκόσμια διακυβέρνηση των τραπεζιτών. Αυτοί δεν απέδρασαν διότι είναι μυαλοφυγόδικοι!!


Σπύρος Χατζάρας.

1 σχόλιο:

Xpapathan είπε...

Η όξυνση της τρομοκρατικής δράσης παρακρατικών ομάδων τύπου "Σέχτας Επαναστατών" καθώς και εκείνων που χτύπησαν τον καθηγητή Γιάννη Πανούση αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία και την κοινωνική σταθερότητα στη χώρα.Όλος ο δημοκρατικός κόσμος καλείται να αντιδράσει.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...