27/2/09

Νέα τρομοκρατικά δολώματα προβοκάτσιας


Θύμιος Παπνικολάου.


Το ναρκωτικό των τρομοκρατικών παιχνιδιών δίνεται ακόμα σε πιο ισχυρές δόσεις.

Φαίνεται ότι η «εξέγερση» των μυστικών υπηρεσιών και των «αριστερίστικων» κουκουλοφόρων τους, που άρχισε το Δεκέμβριο, δεν έχει λήξει.

Πρέπει η ελληνική κοινωνία να λεηλατηθεί αγρίως από τον τρόμο και το ελληνικό κράτος να γελοιοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να «οικοδομηθεί» στη θέση του: Το προτεκτοράτο των ΗΠΑ. Ένα κράτος, πλανητικής βαρβαρότητας…
Και η κακουργηματική ηρωποίηση του δραπέτη Παλιοκώστα, από τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα, από τους «εθνικούς» προβοκάτορες, τύπου Τριανταφυλλόπουλου, σε αυτό αποσκοπεί: Στην ολοκληρωτική γελοιοποίηση των ελληνικών κρατικών θεσμών και των κυβερνητικών δομών, ώστε η «σαπίλα» του ελληνικού καπιταλιστικού κράτους (σαπίλα ενδημική σε όλο τον καπιταλιστικό κόσμο και στα άλλα κράτη του κόσμου), να «αντικατασταθεί» από τη βαρβαρότητα των αμερικανικών κολαστηρίων. Τέτοιου αμερικανικού και «ιδιωτικού» τύπου φυλακές-κολαστήρια προωθούν…
Πίσω από την υμνολογική ηρωποίηση του Παλιοκώστα προωθούνται τα μακάβρια σχέδια της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ. Το πρώτο βιολί και εδώ, ο «εθνικός χαφιές»: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Αλλά για όλη αυτή την υστερία της ηρωποίησης και εμπορίας της σήψης και των «ειδώλων» της, θα γράψουμε ξεχωριστά.
Τώρα θα ξετυλίξουμε την αλυσίδα της προβοκάτσιας, γύρω από τη χειροβομβίδα που έπεσε δήθεν στο «στέκι των μεταναστών» στην Τσαμαδού:Στο στέκι το επιδοτούμενο από το Σόρος!!!
Ας δούμε το νήμα της «εξέλιξης»:
α). Στην αρχική είδηση (10:19 μμ) του χαφιεδομύντια μαθαίνουμε για επίθεση με γκαζάκι:
«Έγινε επίθεση μάλλον με γκαζάκι στο στέκι μεταναστών στην τσαμαδού πριν από 5 λεπτά την ώρα που ο Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης είχε συζήτηση. Χτύπησε στο παράθυρο και εξερράγη στο πεζοδρόμιο»
β). Μετά από 13 λεπτά (10:32 μμ) το γκαζάκι έγινε χειροβομβίδα. Ίσως όμως όχι χειροβομβίδα, αλλά εκρηκτικός μηχανισμός, που την πέταξε «καράφλας προφανώς φασίστας»:
«πριν από Κανά τέταρτο και καθώς σήμερα έχει εκδήλωση κατά του στρατού στο στέκι μεταναστών στα Εξάρχεια πέρασε από έξω καράφλας προφανώς φασίστας και πέταξε μάλλον χειροβομβίδα η κάποιον εκρηκτικό μηχανισμο.τωρα κατεβαίνει κόσμος.»
γ). Στις βραδινές ειδήσεις εμφανίστηκε ένας καράφλας του Συνασπισμού: Με φασίστα έμοιαζε!!!
Ένα συνασπιστήρι νέας κοπής. Τα ψέματα που είπε το καραφλό συνασπιστήρι από τηλεοράσεως γενούν δικαιολογημένα υποψίες. Πώς είναι δυνατό ολόκληρη χειροβομβίδα να μη σπάσει το τζάμι, στο στέκι μεταναστών, επειδή ήταν, λέει, …διπλό!!!
Να κάνει γκέλα η χειροβομβίδα και να πέσει κάτω στην οδό Τσαμαδού, να διαλύσει τσιμεντένια ζαρντινιέρα, αλλά κανείς να μην τραυματιστεί, στο στενό και πολυσύχναστο αυτό δρομάκι!!!
«Θαύμα» είπε το συνασπιστήρι. Λέτε; Γίνονται τέτοια θαύματα ή μήπως οι πασίγνωστοι άγνωστοι θέλουν με το παραμύθι της δήθεν τρομοκρατικής επίθεσης στο στέκι, να ντοπάρουν και να χειραγωγήσουν τον γνωστό χώρο των χρήσιμων ηλίθιων, για αυτά που ετοιμάζουν στη συνέχεια;
Τι ετοιμάζουν; Ήδη απόψε άρχισαν οι επιθέσεις εναντίον της «Απογευματινής» και των αστυνομικών της Χαριλάου…
Στις 21 Μάρτη (παραμομονές της εθνικής επετείου) οργανώνουν «Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων», στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ(Οργανισμού των Ηνωμένων Ληστών)!!!
Σε συνέλευσή τους, οι «αντιεξουσιαστές» κουκουλοφόροι αποφάσισαν, για την αναγκαία αναθέρμανση του κλίματος, «…τις εξής κινητοποιήσεις για την επίθεση στο Στέκι Μεταναστών:
1. Σήμερα Πέμπτη στις 6: 00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Εξαρχείων
2. Τρίτη πρωί στις 9:00 συγκέντρωση στα δικαστήρια όπου δικάζεται ο Περίανδρος για την απόπειρα δολοφονίας του Κουσουρή.
3. Τρίτη βράδυ στις 8:00 νέα συνέλευση στο Πολυτεχνείο.
4. Την άλλη Πέμπτη στις 6:00 συλλαλητήριο στα Προπύλαια.»
5. Και ότι άλλο προκύψει μέχρι να φτάσουμε στις 21 Μάρτη.

Μετά από όλα αυτά μόνο οι παντελώς ηλίθιοι δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν τι παίζεται.
Νέα προβοκατόρικα γεγονότα και τρομοκρατικά παιχνίδια προ των πυλών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...