26/2/09

Οταν η αριστερά έχει "agente secreto" και βήμα κατα της δεξιάς και της Παγκοσμιοποίησης.

Οι κομπάρσοι της παράστασης ερχονται δια θαλάσσης.
Ενώ, έχουν σχεδόν τελειώσει οι πρόβες, και οι «παραγωγοί» ετοιμάζουν πυρετωδώς την πρεμιέρα, της «Μητέρας των Παραστάσεων», ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, από τις στήλες του «νέου Ριζοσπάστη» , ανέλαβε να μας εξηγήσει την υπόθεση του «έργου», που είναι , ένα βαθιά πολιτικό μιούζικαλ, με εντυπωσιακά σκηνικά που καίγονται στο τέλος, όπως ο καρνάβαλος.
‘Όπως εξηγεί ,ο «στρατευμένος» καλλιτεχνικός συντάκτης, ο πρωταγωνιστής (Σόρος) είναι και αυτός αριστερός, όπως και ο Lev Davidovich Bronstein ,όπως και ο χρηματοδότησης της παράστασης (Ρολφέλερ), που ονειρεύεται μια παγκόσμια αδελφότητα, χωρίς πολέμους, χωρίς φτώχεια, και χωρίς κρίσεις. Μια παγκόσμια διακυβέρνηση! Από το Σοβιέτ των αριστερών Τραπεζιτών,Εργολάβων και Εκδοτών, στην οποία αντιστέκονται οι κακοί. (δεξιοί).

Η υπόθεση του έργου με λίγα λόγια ....

Οταν οι αρχές γκρεμίζονται, παύουν να ισχύουν για όλους.
Πάρτε μια δόση από εγγόνια της 17Ν, αλευρώστε τα με ένα κουτί Καλάσνικοφ- κατά προτίμηση από αλβανικό σουπερμάρκετ-, προσθέστε τέσσερις πέντε γηραιούς αναρχικούς που εκπαιδεύουν τα εγγόνια και τους κουκουλοφόρους συνοδοιπόρους των εγγονιών.
Αφού ανακατέψετε καλά, ώστε να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα, ραντίστε το με ένα ποτήρι ΣΥΡΙΖΑ και με ένα φλιτζάνι ανεπρόκοπων μαρξιστών καθηγητών ΑΕ.
Αλατοπιπερώστε καλά με Μαρκογιαννάκη, Καρατζαφέρη και με τους γνωστούς τηλεαστέρες - οι οποίοι ζητούν κατάργηση του ασύλου, του άρθρου 16 και των ατομικών δικαιωμάτων- και έχετε το μείγμα έτοιμο.
Φουρνίστε το στα τηλεοπτικά δελτία των 8 και σερβίρετέ το με γαρνιτούρα από αναλύσεις σοβαροφανών ταγών της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας και το πιάτο της nouvelle cousine της Δεξιάς είναι έτοιμο.
Ευκολοχώνευτο, το πιάτο πουλάει σε μια κοινωνία που η οικονομική κρίση την έχει κάνει ανασφαλή και φοβική.
Στόχος, να καταλυθεί η δημοκρατία εν ονόματι της υπεράσπισής της.
Να φιμωθεί κάθε κόμμα, κίνημα, ομάδα, έκφραση αμφισβήτησης της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων σαν ύποπτο για τρομοκρατία.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί.
Οι κραυγές από τους κουκουλοφόρους των Μedia δεν είναι για τους κουκουλοφόρους των διαδηλώσεων.
Η τρομοκρατία είναι το άλλοθι. Οι κραυγές στρέφονται εναντίον της Αριστεράς. Αυτή κατηγορείται ότι με τις ιδέες της και με τις πράξεις της εκτρέφει τρομοκράτες. Η Αριστερά καλείται να απολογηθεί γιατί διαφωνεί με την παγκοσμιοποίηση, την καταστροφή του περιβάλλοντος, την αναγκαιότητα της ανεργίας, τις συνταγές εξόδου από την οικονομική κρίση εις βάρος των εργαζομένων και τις συνταγές εξόδου από την πολιτική κρίση εις βάρος των πολιτών. Γιατί διαφωνεί με το σύστημα.
Οχι, δεν είναι τυχαία η μανία του συστήματος και των οργανικών διανοουμένων του να επιβάλουν ακόμη και με παρακρατικές μεθόδους την εξημέρωση κοινωνικών ομάδων και χώρων. Μόνον έτσι θα σωθούν από την κατάρρευση του υπαρκτού καπιταλισμού.
«Νόμος και τάξη» θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το σύνθημα της νέας εποχής για την Ελλάδα.
Οι ανελεύθερες αυτές κατευθύνσεις έχουν την πλήρη στήριξη των γκουρού της κοινωνίας των πολιτών, των σταυροφόρων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Αποδεικνύεται έτσι ότι όταν μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα εννοούν τα δικαιώματα της αγοράς και όχι το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και των ιδεών· το δικαίωμα της αμφισβήτησης του συστήματος.
Και σε όποιον καλοπροαίρετα πιστεύει ότι τα λεγόμενα «μέτρα ασφαλείας» αφορούν τους άλλους τους περίεργους, τους περιθωριακούς, τους ξένους, τους φτωχούς, τους αριστερούς- του (ξανα)θυμίζω πως όταν οι αρχές γκρεμίζονται, παύουν να ισχύουν για όλους: ανεξαρτήτως τάξης, πολιτικών πεποιθήσεων, επαγγέλματος, καταγωγής, χρώματος, θρησκεύματος.

Του Βασίλη Μουλόπουλου, από τον Νέο Ριζοσπάστη (aka το ΒΗΜΑ).

ΥΓ.Η πραγματική δημοκρατία, επιβάλλει, οι κουκουλοφόροι να εισβάλουν όπου θέλουν και να δέρνουν όποιον επιλέγουν.Στην πραγματική δημοκρατία, οι κουκουλοφόροι καταργούν τις εξετάσεις, των φοιτητών. Μπαίνουν στο αμφιθέατρο, τους αφαιρούν τις κόλλες, και να τους λένε: «Οι εξετάσεις τελείωσαν, πηγαίνετε σπίτι σας».
Η πραγματική δημοκρατία επιβάλλει να έχει ήδη γίνει καταγραφή των κατοικιών των αστυνομικών, και να παρακολουθούνται, ώστε να τους κλέβουν τα υπηρεσιακά τους περίστροφα, την κατάλληλη στιγμή. Η πραγματική δημοκρατία επιβάλλει, να εκφράζονται απειλές κατά της ζωής των δημοσιογράφων, ενώ προκλητικά αγνοείται ο ρόλος των εκδοτών,(εργολάβων-εφοπλιστών).
δελτίο των 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...