22/2/09

ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 20/2 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2/3 ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/02/blog-post_20.html

ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ aristeres ΤΣΕΠΕΣ, ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.
Από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου ΝΤΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, Λάκης Λαζόπουλος.;Eτοιμα άβαταρς Λαζοπουλίτσες για blogs και κανάλια στο YouTube για να διαλέξετε το δικό σας. Φτιάξτε και εσείς τις δικές σας Λαζοπουλίτσες φυσικά εάν θέλετε. Για να δούμε και πόσο αντέχουν τη Σάτιρα οι υποκριτές και συμφεροντολόγοι θολοκουλοτυριάρηδες, τη Σάτιρα που τόσο πολύ "αγαπούν" και υπερασπίζονται, όχι τίποτ' άλλο δηλαδή... Έτσι για να τιμήσουμε τον καλύτερο Καρνάβαλο της Ελλάδας, τον Βασιλιά της Ελληνικής Ζώου Μπιζ, τη Σάτιρα και τους Σάτυρους, τα κότερα με τους μπάφους και τις σκόνες, τις μολότοφ, τις κουκούλες, την Εκάλη, το Παλαιό Ψυχικό, τις BMW 750, το Emporio Armani και τον Valentino, τους Γύφτους, τα καρπούζια, τα Datsun, της δεξιές τσέπες με τις αριστερές ιδέες, την υποκρισία, τη συμφεροντολογία, την αριστερή ιδεολογία με λίγα λόγια και φυσικά, το γαμάτο trendy ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τελική τι να την κάνεις τη ζωή αν δεν ακολουθείς τη μόδα, αν δεν είσαι αριστερός με δεξιές τσέπες ρε αδερφέ. Η μόδα της Νέας Εποχής και η Αριστερά δίνουν νόημα στη ζωή σήμερα και μόνο αυτές! Τι, μπρίκια κολλάμε?

Άντε βρε και καλές Απόκριες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...