31/1/09

STOP τώρα στην ΜΙΤ της Θράκης


Ο Γιώργος επέστρεψε απο το Βερολίνο (είχε πάει με την Αντα και 3 συμβούλους του για βόλτα και να δει τους ομογενείς μας) αλλά τον Τσετίν ακόμη να τον διαγράψει και να ζητήσει να κινηθεί η έκπτωση του απο το βουλευτικό αξίωμα.
Η Ντόρα λέει οτι δεν θέλει να δικαστεί ο Αττίλας (που ομολόγησε τις δολοφονίες αιχμαλώτων) για εγκλήματα πολέμου στην Κύπρο και οι πράκτορες της ΜΙΤ βγάζουν ανακοινώσεις με τον "κοσοβάρο" πρόξενο που φύτεψαν στην Κομοτηνή που καλούν σε "αντίσταση" κατά του ελληνικού κράτους τους...Τούρκους(;!) της θράκης (έχοντας μαζί τους και τις τουρκόφωνες ντουντούκες που πληρώνονται απο την ΜΙΤ). Απαιτώντας...συνδιοίκηση!

Προς Γιώργο Παπανδρέου: Μετά την...πατάτα ολκής "τύπου Καραχασάν" (που σε παγίδεψε ο...πονηρός Αλέκος Παπαδόπουλος και ίσως ορισμένοι άλλοι τύπου Βαλλιανάτου και μισθοδοτούμενοι απο τα ταμεία του Σόρος) ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ τα παζάρια με τον ανεκδιήγητο τούρκο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου και στείλτον βουλευτή στην Αγκυρα.
Και με επιστολή σου ζήτησε απο τον Πρόεδρο της Βουλής Δ.Σιούφα να κινηθεί η διαδικασία έκπτωσης του απο το βουλευτικό αξίωμα (για παραβίαση τουλάχιστον διαφόρων άρθρων του Συντάγματος καθώς και του άρθρου 59 με το οποίο ορκίσθηκε πίστη στο ελληνικό πολίτευμα). Ο Κύριος αυτός μπορεί να είναι μογγόλος, κινέζος, ρώσος, αμερικάνος, βεδουίνος...ό,τι θέλει. Μαγκιά του και καμάρι του. Δεν μπορεί να λειτουργεί όμως σαν πράκτορας ξένης χώρας όντας έλληνας πολίτης και βουλευτής και να εργάζεται για την απόσχιση ελληνικού κομματιού(αυτό ΔΕΝ μπορούν να το κάνουν ούτε οι ξένοι πράκτορες στη χώρα μας...). Σε άλλες εποχές υπήρχαν εκτελεστικά αποσπάσματα για εσχάτη προδοσία. Σημερα απλά σου ζητάμε να τον στείλεις στην...Αγκυρα, όπου λέει ενυπόγραφα και γραπτώς οτι ανήκει.
-Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αυτόν τον αλήτη βουλευτή σου να λέει οτι η θράκη ανήκει στο μεγάλο τουρκικό έθνος;
-Ποιός εδωσε το δικαίωμα σε αυτόν τον αληταρά να γράφει στα πάπάρια του συνθήκες, συμβάσεις κλπ και να λέει οτι οι έλληνες της θράκης είναι....Τούρκοι;
-Ποιός του έδωσε το δικαίωμα να παίζει με την γαλήνη και την ηρεμία της χώρας και της περιοχής; Επειδή νιώθει ή είναι Τούρκος; Ε, και; Στα παπάρια μας. Να πάει στην Αγκυρα και να ζήσει εκεί. Εχουμε εμείς πρόβλημα;

ΔΕΝ μπορείς να τον έχεις ή να τον κάνεις όμως βουλευτη σου και μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου.
Προς Πρόεδρο της Βουλής Δ.Σιούφα: Πρόεδρε κάνε το αυτονόητο. Εσυ δεν είσαι...Ντόρα....
Προς Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή:
ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ για ανθελληνική και πρακτορική προπαγάνδα και ενέργειες ,το Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και απέλασε τον "κοσοβάρο" πρόξενο.
Με όποιες συνέπειες και τίμημα(απο τους "γκρίζους λύκους" της Αγκυρας).
Γράψτους στα παπάρια σου. Ελπίζουμε να καταλαβαίνεις το γιατί.....

Anonymous said...
Δείτε και την έκθεση "θρακιώτικου πολιτισμού" που εγκαινίασε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Παρβάνοφ στο Τόκιο της Ιαπωνίας... Τα πράγματα είναι επικίνδυνα και εμείς χαζολογάμε. Δε σημαίνει ότι θα μας επιτεθούν... αύριο, ωστόσο, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το μέλλον στην περιοχή μας δεν θα είναι ρόδινο, όπως δεν ήταν επί αιώνες.Επιτέλους, θα πρέπει να σταματήσουμε την αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και να συζητήσουμε σοβαρά το δικό μας "δόγμα 2 1/2 πολέμων... Πρέπει να ασχοληθούμε με την αμυντική μας ισχύ, διότι όταν το πρόβλημα προκύψει θα είναι αργά. Αυτά θέλουξν χρόνια, να αγοραστούν, να παραδοθούν, να αξιοποιηθούν επιχειρησιακά. Εμείς αντιδράμε σε εξωτερικά ερεθίσματα, αυτό όμως σε περίπτωση της οποιασδήποτε σύγκρουσης είναι συνταγή εθνικής καταστροφής. Τότε θα είναι αργά...Σας ικετεύω, σε όποιο κόμμα και αν ανήκετε που δεν με ενδιαφέρει κλαθόλου, ξυπνήστε, διότι αυτά που βλέπω με έχουν τρομάξει.
Ένας Έλληνας αξιωματικός εν ενεργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...