23/11/08

Που πήγαν τα 98 δις;

Από το 1945 μέχρι το 2003, συσσωρεύτηκαν ελλείμματα 58 κρατικών προϋπολογισμών, που χρηματοδότησαν , το κόστος του εμφυλίου, το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών του πολέμου, την αποκατάσταση των ζημιών των σεισμών , το κοινωνικό κράτος του Ανδρέα, διορισμούς, συντάξεις, επιδοτήσεις, προμήθειες, προμηθευτές, μίζες, εξοπλισμούς, τα. περίφημα ελλείμματα της Ολυμπιακής αλλά και ανάπτυξη, αφού οικοδομήσαμε την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ . Όλα αυτά μαζί , οδήγησαν το δημόσιο χρέος ,στα 175,5 δίς ευρώ.

Ο Καραμανλής και ο Αλογοσκούφης ,μέσα σε 5 χρόνια ,προσέθεσαν 98,117 δις ευρώ και πήγαν το δημόσιο χρέος στα 273,556 δισεκατομμύρια.

Κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται θα χρωστάει 9820 ευρώ περισσότερα, παρά το ξεπούλημα του ΟΤΕ, των διυλιστηρίων, των λιμανιών, της ενέργειας, και παρά τη λιτότητα, τις συντάξεις πείνας, την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, και του εκπαιδευτικού συστήματος.

Που πήγαν τα 98 δις;


Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...