28/9/08

Στο δρόμο που χάραξε η ΕΝRΟΝ

Ποιος χρωστάει σε ποιον

Του Σπύρου Κομίνη

Στα Ηνωμένα Έθνη, η κυβέρνηση Μπους έφαγε το ξύλο της αρκούδας. Ο ένας μετά τον άλλον, οι ξένοι ηγέτες, ειρωνεύτηκαν, κατήγγειλαν ή καταδίκασαν τον πλανητάρχη, που ενώ δίδασκε ...ελευθερία της αγοράς στους άλλους με το πιστόλι στο χέρι, αφού καταλήστεψε και βομβάρδισε και απήγαγε και βασάνισε, κατάφερε τελικά να τινάξει το όλο σύστημα των απατεώνων στον αέρα.

-Από την αγόρευση του Κουβανού αντιπροσώπου στον ΟΗΕ, που μίλησε εξ ονόματος των Αδεσμεύτων χωρών, μεταφράζω:

-Τερματίστε τους κατακτητικούς πολέμους και το πλιάτσικο των πλουτοπαραγωγικών πηγών του τρίτου κόσμου. Μειώστε τους εξοπλισμούς για να κατευθυνθούν τα χρήματα σε μια διατηρήσιμη ανάπτυξη.

-Διαγράψτε το εξωτερικό χρέος των αναπτυσσομένων χωρών, που ήδη έχουν εξοφλήσει περισσότερες από μια φορές, ώστε να τους περισέψουν πόροι για ανάπτυξη και κοινωνικά προγράμματα.

- Τηρήστε την υπόσχεσή σας να διατεθεί τουλάχιστον το 0,7% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος για το πρόγραμμα Επίσημης Αναπτυξιακής Βοήθειας, χωρίς περιορισμούς, ώστε οι Νότιες χώρες να το χρησιμοποιήσουν σύμφωνα με τις εθνικές τους προτεραιότητες.

- Κατευθύνετε το ένα τέταρτο των χρημάτων που σπαταλάτε κάθε χρόνο για τη διαφήμιση, στην παραγωγή τροφίμων: Αυτό σημαίνει 250 δισεκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της πείνας και του υποσιτισμού 850 εκατομμυρίων ανθρώπων.

-Κατευθύνετε τα κεφάλαια που διαθέτετε για επιδοτήσεις των αγροτικών προϊόντων του Βορρά, στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής του Νότου. Έτσι οι δικές μας χώρες θα έχουν 1 δισεκατομμύριο δολλάρια την ημέρα να επενδύσουν στην παραγωγή τροφίμων.
-Συμμορφωθείτε με το πρωτόκολλο του Κιότο και μειώστε τη ρύπανση που προκαλείτε στην ατμόσφαιρα από το 2012, χωρίς να απαιτείτε την αύξηση των περιορισμών για χώρες που, ακόμη και σήμερα, η κατά κεφαλήν ρύπανση που προκαλούν είναι πολύ μικρότερη από εκείνη των Βορείων χωρών.
-Προωθήστε τις νέες τεχνολογίες στον τρίτο κόσμο και υποστηρίξτε την εκπαίδευσή του σ΄ αυτές. Σήμερα, ακόμη και οι καταρτισμένοι επιστήμονες και τεχνικοί του τρίτου κόσμου, υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό και διακρίσεις, ή τους δίνονται επιλεκτικά κίνητρα για μετανάστευση εκ μέρους των ΗΠΑ και της ΕΕ.

- Και κάτι που είναι σήμερα περισσότερο επείγον παρά ποτέ: Καθιερώστε μια δημοκρατική και δίκαιη διεθνή τάξη και ένα τίμιο και διαφανές εμπορικό σύστημα, στο οποίο όλες οι χώρες θα συμμετέχουν ως κυρίαρχες οντότητες στις αποφάσεις που τις αφορούν
.

Όπως αντιλαμβάνεται και ο πιο αφελής δανειολήπτης, χώρες του τρίτου κόσμου είμαστε όλοι οι εργαζόμενοι και ...η υγιής επιχειρηματικότητα είναι ακριβώς που μας κατάντησε φτωχούς. Η ομοσπονδιακή τράπεζα του Μπους, απλώς τυπώνει δολλάρια, ξοδεύει 2 τρισεκατομμύρια σε πολέμους και ...υπόσχεται ότι θα καλύψει με τα λεφτά του υπόλοιπου σκληρά εργαζόμενου πλανήτη, τις τρύπες που άνοιξε η ΕΝRΟΝ και η ...δομημένη "συμμαχία των προθύμων" επενδυτικών τραπεζών

http://www.styx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΠΙΣΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΤΟΆ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπηρέτες δυο αφαντάδων οι μασόνοι. Δεν μπορεί να υπηρετούν το Ελληνικό Κράτος. Ούτε Υπουργοί, ούτε βουλευτές , ούτε δικαστές, ούτε στρατηγοί...