24/9/08

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το Σύστημα

Ο ηγέτης της παγκοσμιοποίησης

«Μερικοί χαρακτηρίζουν εμένα και την οικογένεια και μου ως « οπαδούς της παγκοσμιοποίησης » που συνωμοτούμε μαζί με άλλους απ΄ όλο τον κόσμο για να χτίσουμε έναν πιο ο ολοκληρωμένο πολιτικά και οικονομικά κόσμο. . Εάν αυτή είναι η Κατηγορία την αποδέχομαι. δαπάνη, , και είμαι υπερήφανος από την! Είμαι ένοχος»
David Rockefeller «απομνημονεύματά» σ. 405

■ Η κυρία Lynn Forester de Rothschild, Στενή φίλη τών Clinton και του κ. Tony Blair που φυσικά υποστήριζε την Hillary Clinton ,άλλαξε στρατόπεδο και υποστηρίζει τώρα τους, τον υποψήφιο των Ρεμπουμλικανών John McCain.Η αποστασία της κυρίας Rothschild προκάλεσε αμηχανία στους δημοκρατικούς δεδομένου ότι η οικογένεια Rothschild ανήκει παραδοσιακά στο δημοκρατικό κόμμα και έπληξε τις προσπάθειες του Barack Obama να κερδίσει τους υποστηρικτές της κυρίας Clinton και ιδιαίτερα τις γυναίκες.

■Ο Tony Blair που έπιασε δουλειά όταν έπαψε να είναι πρωθυπουργός;
-Στην J.P. Morgan του Ροκφέλερ.

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το Σύστημα


■ Ο υπουργός οικονομικών ο Ηνωμένων Πολιτειών Henry Paulson πριν γίνει υπουργός ήταν ο επικεφαλής επενδύσεων της Goldman Sachs Group Inc. Το 2005 έκανε την μεγάλη του επιτυχία, οργανώνοντας σε τρεις εβδομάδες την εξαγορά της Gillette Co από την Procter & Gamble για 57 δισ. δολάρια .

-Μετά την στήριξη του Ομίλου Goldman Sachs, από την αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα και το αμερικανικό Δημόσιο, ο «φιλάνθρωπος» επενδυτής Warren Edward Buffett, (Ουόρεν Έντουαρντ Μπάφετ), που σύμφωνα με το Forbes, (11-02- 2008), είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με καθαρή περιουσία γύρω στα 62 δις δολ. , ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει10 δισ. δολ. στην Goldman Sachs για να ενισχύσει την κεφαλαιακή ρευστότητα του ομίλου.
Η Berkshire Hathaway Inc, του 78χρονου δισεκατομμυριούχου, αγόρασε προνομιούχες μετοχές της Goldman Sachs ,με μέρισμα 10%, αξίας 5 δις δολ. και θα αγοράσει εντός μιας πενταετίας , νέες κοινές μετοχές ( που θα εκδοθούν), αξίας 5 δισ. δολαρίων στην προσυμφωνημένη τιμή των 115 δολ. Χθες, ( μετά την ανακοίνωση), οι μετοχές του Ομίλου Goldman Sachs, έκλεισαν στα 125,05 δολάρια, δίνοντας στον Buffett ένα άμεσο κέρδος των 437 εκατ. δολαρίων.
Ύστερα από την επένδυση του Ουόρεν Μπάφετ στην Goldman Sachs, τα διεθνή χρηματιστήρια άρχισαν θετικά το πρωί. Οι ευρωπαϊκοί δείκτες ξεκίνησαν στην πλειοψηφία τους με μικρή άνοδο, «αφού η επένδυση στην Goldman Sachs δείχνει ότι ο κ. Μπαφετ εμπιστεύεται τις τράπεζες στην Wall Street», σύμφωνα με τους αναλυτές .
Ο Warren Edward Buffett που είναι μέλος της Μπίλντερμπεργκ,και δηλώνει «αγνωστικιστής», γεννήθηκε στην Omaha της Νεμπράσκα στις 30 Αυγούστου 1930, από τον χρηματιστή Howard Buffett και την (ομόθρησκη με τους Ρότσιλντ-Ρολφέλερ), Leila Stahl . (Επομένως τον συνδέει γραμμή αίματος από τη μητέρα του).
Ωστόσο υπήρξε μαθητής και πνευματικό παιδί του, (ομόθρησκου με την μητέρα του) , καθηγητή Benjamin Graham (Grossbaum) στο Κολούμπια.

■ Το Bloomberg μεταδίδει ότι το FBI ερευνά τις Lehman Brothers, Fannie Mae, Freddie Mac και AIG στο πλαίσιο των ερευνών για την κατάρρευση την αγοράς ενυπόθηκων δανείων στις ΗΠΑ. Αυτό επομένως εννοούσε ο Γάλλος πρόεδρος όταν είπε ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν. (Είπα κι εγώ!)

■ Ανησυχίες και Φόβοι.

-Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, καθώς η αγορά, «εξακολουθεί να ανησυχεί» για την αποτελεσματικότητα του αμερικανικού σχεδίου για τη διάσωση των αμερικανικών τραπεζών. Κατά τις πρωινές συναλλαγές, η τιμή του αμερικανικού ελαφρού πετρελαίου για συμβόλαια παράδοσης Νοεμβρίου κατέγραφε άνοδο κατά 46 σεντς στα 107,07 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή του Μπρεντ ήταν επίσης ενισχυμένη κατά 49 σεντς στα 103,57 δολάρια. Οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν αρκετά χθες καθώς εκφράζονται «φόβοι» για μείωση της ζήτησης.

■ Ιαπωνική Βοήθεια
Η Nοmura Holdings συμφώνησε να αγοράσει τις εταιρείες franchise χρεοκοπημένης Lehman Brothers , στην Ιαπωνία και την Αυστραλία, (με 3.000 εργαζομένους). και τις επενδυτικές τραπεζικές δραστηριοτήτες της, στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ( με 2.500 εργαζομένους) . Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πιστεύει πώς θα διατηρήσει «σημαντικό ποσοστό» των εργαζομένων. (Απολύσεις, το τελικό αποτέλεσμα της κρίσης).

- Η Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει το 20% της Morgan Stanley έναντι του ποσού των 8,5 δισ. δολαρίων.

-Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Ρόζενμπεργκ, αναλυτή της Μέριλ Λιντς για την βόρεια Αμερική, το σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης δεν θα βοηθήσει παρά προσωρινά στην αντιμετώπιση της κρίσης. «Δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν πολλά, με δεδομένο ότι η αμερικανική οικονομία είναι σε ύφεση και πιθανότατα θα παραμείνει» τόνισε ο Ρόζενμπεργκ

Δελτίο των 11 στον Blue Sky, επειδή η αλήθεια δεν έχει χορηγό, και για να ξέρετε περισσότερα από όσα είπε στην κυβερνητική επιτροπή ο Αλογοσκούφης.

Πώς γίνεται η προπαγάνδα

Ο «μεγάλος επαναστάτης του '68» και νυν «πράσινος» Δανιήλ Μαρκ Κον-Μπεντίτ, και ( Μέγας υποστηρικτής του « μακεδονικού λαού»,του Γκρούεφσκι και του ΝΑΤΟ), κατόπιν οδηγιών έθεσε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το «πράσινο και επαναστατικό» ερώτημα,
-Από ποιους χρηματοδοτήθηκε η ιρλανδική εκστρατεία για το «Οχι» στη Συνθήκη της Λισαβόνας,…
και, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα του ιρλανδικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία η εκστρατεία του «Οχι» χρηματοδοτήθηκε από το αμερικανικό Πεντάγωνο και την CIA, ώστε η Ευρώπη να μην καταστεί υπέρ του δέοντος ισχυρή!
Ο Δανιήλ Μαρκ Κον-Μπεντίτ , του ΝΑΤΟ, προφανώς οχλήθηκε σφόδρα από το τρανταχτό «Οχι» του ιρλανδικού λαού που θρυμμάτισε τα «επαναστατικά του οράματα»... για μία Ενωμένη Ευρώπη.
Οπως ήταν απολύτως φυσικό, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χανς Γκερτ Πέτερινγκ, το αποδέχτηκε αμέσως και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στις πηγές χρηματοδότησης της ιρλανδικής εκστρατείας για το «Οχι» στη Συνθήκη της Λισαβόνας.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το Σύστημα!
Το σύστημα Ρότσιλντ-Ροκφέλερ-Τρισέ βάζει σε μια «πατσαβούρα» του Δουβλίνου, μια χαλκευμένη είδηση, ότι Πεντάγωνο και η CIA συνωμοτούν σε βάρος τους, ( εδώ γελάμε), μετά ο επαναστάτης Δανιήλ , την λανσάρει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και από εκεί τα «πρακτορεία του συστήματος» το στέλνουν σε κάθε σπίτι στην Ευρώπη και τον κόσμο.

H Συνέχεια στο Δελτίο των 11 στις 23.15 στον Blue Sky…….

http://deltio11.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: